Majd lesz tűzijáték egy hét múlva, ha sikerül a szent családot összeterelni „apa dógozójába” a Karmelitába….

Szopacs! Ezzel hívott fel Pityu a haverom, aki legalább annyira bensőséges viszonyt ápol a pálesszel, mint a kormány java….és aki szerint az kismértékben gyógyszer nagy tételben viszont finom. Mondjuk, látva a karmelita környékén szédelgő, uborkafára felkapaszkodott orbáni elitet – ó, anyám, ne hagyj el! – azt nem értem miért nem nevezték még ki valaminek, miniszternek, de legalább kormánybiztosnak, mert a mája az megvan hozzá neki is.

Pitiánerség a köbön! Palkovics “felmentette” -kirúgta- a meteorológiai szolgálat két vezetőjét – …mert bűnbak, az kell!

A kormánypropaganda álláspontja szerint az Országos Meteorológiai Intézet munkatársai voltak a ludasok abban, hogy Budapesten a beharangozott giga-tűzijátékot lemondta az erre hivatott operatív törzs.

Perintfalvi: ébredj, Magyarország! Ma lehet, hogy nem lesz tűzijáték, holnap lehet, hogy nem lesz kenyér!

Országunk politikai vezetőinek figyelmébe ajánlom ezen az ünnepi napon Szent István király Imre herceghez intézett bölcs szavait. Ha már ezt a szép ünnepet üljük, s ha már újra visszajött a főispánok és vármegyék kora, javasolnám, hogy az országalapító király intelmeit is tessenek olvasgatni a nemes országatyák s az az egy-két országanya, akik 10%-os kvótanőként bekerültek a parlamentbe – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita teológus.

Ezért érdemes volt operatívtörzsködni! Döntöttek: mindenki az csinál, amit akar…..

“Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban. Az esetleges fejleményekről természetesen haladéktalanul tájékoztatást adunk” – jelentette Kovács Zoltán, aki a sok titulusa mellett a testület tótumfaktuma is.

A polgármesterek saját hatáskörben mondják le városuk szilveszteri buliját – A kormány hallgat!

Ahogy arról beszámoltunk, a covid-fertőzés terjedése miatt világszerte elmaradnak a nagyvárosok év végét búcsúztató rendezvényei. A magyar kormány ezügyben hallgatásba burkolódzik, az esetleg nem túl népszerű döntés meghozatalát ráhagyja a polgármesterekre. Szerencsére a városuk lakosaiért felelős magatartást mutatók leállítják a szilveszteri bulikat.

Mielőtt elszállna bárki agya szilveszterkor! – Pontosított a rendőrség…

Karácsony napján jelent meg a hír, hogy  idén szilveszterkor teljes mértékben szabadon lehet majd értékesíteni és felhasználni pirotechnikai eszközöket – tudta meg a VG. Tavaly a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezés részeként a kormány döntése nyomán elmaradt az év végi durrogtatás a kutyák és gazdáik megelégedésére. Ezt pontosítja most a rendőrség közösségi oldalán.