Szijjártó Péteren kívül 49 fős csapat evett-ivott-internetezett 12,3 millióért egy repülőút alatt – Olvassa, hogy kik ők!

Minden bizonnyal sokunk tett már meg repülőn cirka 3 órás utat. Ilyenkor jólesik egy pohár üdítő, esetleg egy szendvics, vagy kávé-tea -kinek, mi- vagy egy kis „rágicsa”, ezek is főleg az időt segítenek múlatni. A Szijjártó-különítmény jól belehúzhatott, legalábbis a tetemes árból erre lehet következtetni.

MÁV: ingyen utazhatnak másodosztályon pápát-látni a zarándokok Budapestre

A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából Budapestre az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, a Ferenc pápa által a budapesti Kossuth Lajos téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára.

Pünkösdi merre-meddig – Ha utazna, vagy vásárolna a hosszúhétvégén….

Nyakunkon a pünkösdi hosszú hétvége, ami átrendezi a vásárlási- utazási szokásokat. Június 5-én, pünkösdvasárnap és június 6-án, pünkösdhétfőn számos helyen változik a közlekedés, és az ünnepnapok a boltok nyitvatartását is átrendezik. Íme, a legfontosabb tudnivalók: így alakul a háromnapos hosszú hétvége a síneken és a boltokban.

Szijjártó, a -kerítésen belüli- Vasember – Az ember, aki „naponta 36 órát dolgozik a hét nyolc napján (…) aki pedig kételkedik, az nem igaz magyar…”

A HírTV szerkesztői gondoltak egy nagyot és merészet és rákéredzkedtek Szijjártó Péter külügyér göbzijére bemutatni, hogy milyen emberfeletti meló az, amit kizárólag értünk tesz ez a „főnyeremény” nap, mint nap.

Karácsonyi külföldi utazást tervez? Mi az ön helyében valami nagyon combos B tervvel is készülnénk!

Az országban maradást javasolta  a karácsonyi utazás helyett a szünetre az  egészségügyi miniszter egy vasárnapi interjúban, miközben az észak-olasz régiókban szigorú óvintézkedésekkel készülnek a karácsonyi vásárok megnyitására.

(Nem)titkos fotók láttak napvilágot Varga Judit napi rutinjáról – Ellentétben Cseh Katalinnal, Ő a közét költi!

Aki leleplező megállapításokra számít varga ministerasszonnyal kapcsolatban, az csalódni fog. Ez az írás annak bemutatására akar rávilágítani, hogy milyen álságos volt a Cseh Katalint esküvője miatt célkeresztbe állítani annak tükrében, hogy ha magunkba nézünk, mi sem maradtunk le sokban, -sőt!- bármelyik ezt fontosnak tartó házasságot kötő lagziját alapul véve. Arról nem is szólva, hogy miként élnénk meg, ha képeink kikerülnének a nyilvánosság elé!