Magyar György: Orbán rezsicsökkentésről tett ígéretei felvetik a ráutaló magatartással okozott bíztatási kár esetét

Kedden szinte egyik percről a másikra eltörölték az üzemanyagár-plafont, amiről minden hozzáértő tudta, hogy amikor az állam a piaci folyamatokba beavatkozik, annak előbb-utóbb rossz vége lesz. Lett is. S vajon mi a következő lépés? Tán csak nem az egyre elviselhetetlenebb költségvetési terhekkel járó rezsicsökkentés további csökkentése?

Read more

Magyar György: két választás között a hatalom azt tesz, amit akar – szükség van a Civil Parlamentre

Számtalan civil szerveződés létezik, amely küzd a kitűzött ki céljainak elérésért. A szervezetek között azonban minimális az együttműködés, a közös fellépés. Ezen segíthet egy olyan platform létrehozása, amely biztosítja az egyes szereplőknek az érdekeik összehangolását és hatékony artikulálását. Volt már kísérlet a kilencvenes években civil parlament létrehozására, és ma is több szakmai műhelyben dolgoznak hasonló projekten.

Read more

Vásárhelyi Mária: kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!

“Amikor az Orbán Ráhel-Tiborcz István házaspár az év elején, február környékén bejelentette, hogy családjukkal külföldre, a festői Marbellára költöznek, ami egyébként a fehérgalléros bűnözés Mekkája is, őszintén elcsodálkoztam. Orbán Ráhel ugyanis azt mondta, hogy utazásuk célja, hogy gyermekeik világot lássanak, nyelveket tanuljanak, jó iskolákba járjanak. Kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!

Read more

Bajnai Gordon: a Datadat ellen valójában egy politikai indíttatású lejárató és leszámoló kampány zajlik

Facebookon közzétett bejegyzésében cáfolja a Datadatot ért vádakat Bajnai Gordon, a cég egyik tulajdonosa. A Datadatról hetek óta a Márki-Zay Péter által vezetett ellenzéki kampány finanszírozása és lebonyolítása kapcsán cikkezik a kormányhoz közeli média.

Read more

Szegény Bolsonaro! Orbán Viktor a vasárnapi választás előtt kiállt mellette – A brazil jelölt nem hallott Le Penről, Trumpról, vagy Janšáról?

Orbán Viktor kiállása nem jó ómen. Úgy tűnik a messzi Brazíliában nem követik a magyar miniszterelnök ténykedésének minden rezdülését, különben nem lenne ekkora a “megtiszteltetés”.

Read more

Pin It on Pinterest