Független Benzinkutak Szövetségének elnöke: optimista forgatókönyvem nincs, csak pesszimista, és a pesszimistán belül különböző fokozatok vannak

Június utolsó vasárnapján Siófokon egyetlen benzinkút sem volt nyitva, vagy nem lehetett kapni üzemanyagot, így akik elindultak a főváros felé a Balaton-partról, teljesen meg voltak lőve, mert nem tudtak hol tankolni – írta az rtl.hu-ra hivatkozva a napi.hu.

Read more

A Bika hallgasson a szívére, a Halak várjon a megfelelő pillanatra, és Ön? – Szerelmi horoszkóp vasárnapra

Újra itt a vasárnap a nyakunkon, az idő nem túl fényes, nem csalogat a szabadba, de sebaj! Arra viszont pont jó ez a hétlegvége, hogy átgondoljuk, rendben van-e a kapcsolatunk a szerelmünkkel, hol kell esetleg javítani, ne adj Isten váltani. Mielőtt radikális lépésre szánná magát, nézzen bele, mit tanácsolnak a csillagot, mit ígér a vasárnapi horoszkóp!

Read more

Még ez is! Vasárnap óraátállítás – A legtöbb magyar nem szereti az állítgatást, a nyári időszámítást támogatja

Ahogy a világ nagyjából 70 országában, úgy nálunk is közeleg a tavaszi óraátállítás ideje – erre itthon március 27-án kerül majd sor. Okoseszközeinknek köszönhetően ez már nem is feltétlen jár teendőkkel – sokan azért átállítjuk a faliórákat és a lakásban található digitális eszközökön lévő órákat is -, egészségünkre viszont hatással lehet

Read more

Tankoláskörkép – kerülve a rémhírterjesztés vádját, a tények alapján!

Vasárnapra nagyjából 150-200 kút kényszerült arra, hogy felfüggessze az árusítást, mert kifogyott a készlete. A kutak nagyjából 80 százalékánál van valamiféle korlátozás, mennyiségi, vagy árban meghatározott limit. Nagyjából minden ötödikről mondható el, hogy korlátozás nélkül rendelkezésre áll mindenki számára a tankolás lehetősége– vázolta a helyzetet Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője a Blikk kérdésére.

Read more