Független Benzinkutak Szövetsége: mindenkinek sok sikert kívánunk a jövő heti tankoláshoz

Pénteken levélben fordul a Független Benzinkutak Szövetsége (FBSZ) a Mol elnök-vezérigazgatójához, Hernádi Zsolthoz, valamint Magyarország miniszterelnökéhez, Orbán Viktorhoz amiatt, hogy a Mol bejelentette, nem fogja kiszolgálni azokat a kisbenzinkutakat a jövő héttől előre nem meghatározott ideig, amelyekkel a benzinárstop bevezetése után kötöttek szerződést.

Pest, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megye postásai közül 300-nak fel is út – le is út

A Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében, az irányítási és a szolgáltatási területeken történő átalakítások eredményeként pedig 300 munkavállalót érintő csoportos létszámleépítési szándékot jelentett be – tájékoztatta a vállalat pénteken az MTI-t.

Mentve a haza, Orbán Viktor nyugodtan dőlhet hátra! – Gáspár Győző életét és vérét áldozná érte…..

Úgy tűnik, Gáspár Győző a róla elnevezett híres-hírhedt reality-show lecsengése után más kifizetődő ajánlatot nem kapva gondolt egy nagyot és beállt Orbán-hívőnek. Bizonyítandó tetőtől-talpig elhivatottságát, a békemenetelés után most pacekba mondta az őt hallgatóknak: éljen és virágozzék a magyar miniszterelnök.

Nyugi budapestiek, “nem a főváros fog kevesebbet kapni, hanem a vidék az eddigieknél többet” – Lázár János “miért pont én vagyok a legtutibb választás”-beszéde

Csütörtökön az Országgyűlés gazdasági bizottsága meghallgatta Lázár Jánost, aki a vadonatúj építési és beruházási tárca miniszterjelöltje. Lázár János célja, hogy növelje a hatékonyságot, a kiszámíthatóságot, átalakítaná az állami beruházások rendszerét, és mindenben az átláthatóságot hirdeti. Ennek jegyében ismertette, miket tervez a következő pár évben.