Connect with us

Kerítésen innen

Ki nem találja, ki került elő és aspirál polgármesterségre!

no
Megosztás

Jó kis cucc ez a Nemzeti Választási Iroda honlapja, ha van idő rá, igazi csemegékre lehet bukkanni. Biztosan emlékeznek még a hölgyre, aki miatt -feltehetően- 2014-ben meglett alkotmányozó a Fidesz-KDNP többség.

Bizony, előkerült Seres Mária!

A Partizán tavasszal tényfeltáró videóban mutatta be, hogy Seres Mária és a férje a pártjaikon keresztül választásról választásra hogyan trükközött az ajánlásokkal, és hogyan vett fel több 100 millió forint közpénzt.

Gulyás Mártonék most észrevették, hogy Seres Mária ősszel újraindul Mátraverebély polgármesteri pozíciójáért, és a Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Csemer Csaba, Seres korábbi hű társa és a rokonsága is nagy számban jelentkeztek képviselőnek. A Partizán szerint így

„még az is lehet hogy Seres testületestül gyűri maga alá a települést”.

(Mátraverebély cirka 2.000 főt számláló község Nógrád megyében, a Bátonyterenyei járásban.)

„A magyar politikában bukni nem lehet

– tartja a mondás, és milyen igaz! Seres Mária, miután kibukott és ország-világ előtt nyilvánvalóvá vált, hogy választásról-választásra lopott, csalt és hazudozott, hogy trükközött az ajánlásokkal, hogy a férjével vállalkozás-szerűen üzemeltette pártok sokaságát és lapátolta haza a közpénzszázmilliókat, nos ezek után idén ősszel újraindul Mátraverebély polgármesteri pozíciójáért.

Mivel a Választási Iroda honlapjának tanúsága szerint @Csemer Csaba (Seres korábbi hű társa) és rokonsága is nagy számban jelentkeztek képviselőnek, még az is lehet hogy Seres testületestül gyűri maga alá a települést! Mit is írhatnánk? Az ég irgalmazzon Mátraverebélynek és az ott élőknek!”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük