Connect with us

Bulvár

Lenyűgöző! Ennek a 4 csillagjegynek a legerősebbek a megérzései

csillagjegy-megerzes
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztő az intuíciója. Amikor hallgatnak is a megérzéseikre, lehetetlenség őket becsapni, mert szinte röntgenként látnak át a többieken. Sőt, gyakran előre megérzik, mi történik a jövőben. Lehet, hogy te is köztük vagy?

A horoszkópból megtudhatod a választ

Az intuíció csodás dolog. Még akkor is, ha minden racionális körülmény valami mellett, vagy ellen szól elképzelhető, hogy a kicsi belső hang mást súg: könnyen lehet, hogy olyasmit tud a megérzésed, amit senki más nem. Az alábbi 4 csillagjegy szülötteinek nagyon is érdemes az intuícióikra hallgatniuk.

A Rák mindent megérez

Még ha próbálsz is úgy tenni, mintha minden rendben lenne, a Rák kapásból átlát rajtad. Nem is csoda, hiszen uralkodó bolygójától, a Holdtól nyeri az energiáját, amely az érzelmekért és a tudattalanért felelős. Ő azt is azonnal megérzi, ki és milyen szándékkal közelít felé. Amikor megtisztel téged a bizalmával, az azért történik, mert érzi, hogy számíthat rád.

Ha valamire azt tanácsolja, hogy ne tedd, nyugodtan engedd el a dolgot, mert biztos lehetsz benne, hogy nem volt jó ötlet. Ha problémád van, amiben választanod kell dolgok között, Ő legyen, akivel megbeszéled!

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük