Friss, ropogós hétfői horoszkóp! – Így indul az év egy híján 20. hete!

Ez a hétfő merőben más, mint az elmúltak: a meteorológusok szerint akár 28 fok is lehet! Ez sokaknak igazán jó hír, elő a nyáriruhákkal, otthon maradhat a kardigán, az esernyő! Másoknak kevésbé az, hiszen aki a 20 fokot szereti, annak ma indul az izzadással megspékelt árnyékkeresés ideje. Denézzük, mint mondanak a csillagok, olvassák horoszkópjukat!

Tovább

Csillagjegyek akiket a köddé válás művészének is nevezhetünk

Ezek a csillagjegyek gyakran köddé válnak. A legszebbnek, legromantikusabbnak tűnő randi után is megesik, hogy szellemmé válnak, és soha többé nem látod őket. A horoszkóp inkább óvatosságra int: ha velük randizol, mert könnyen csalódás érhet. Vajon te is a kevésbé megbízható csillagjegyek közé tartozol?

Tovább

A hét első horoszkópja: a hétfői! – Ezek mennek manapság…..

Mi kell még? Május, első hétfő, a több, mint egy éves bezártság enyhülni látszik, tervezhetjük -ha igaz!- a nyaralást, a természet virágba borul, leválthatjuk a téli ruhatárat, elő a színes cuccokkal! Szóval minden kezd a normális kerékvágásba visszaállni! Nézzük, mit ígérnek a csillagok hétfőre, olvassa a horoszkópját!

Tovább

Ez a 4 csillagjegy a párválasztás állandó vesztese, de miért is?

Ők négyen életük kezdeti szakaszában úgy 40 éves korukig, minden kapcsolatukba hatalmas optimizmussal és odaadással szállnak bele, hogy később csalódottan vegyék tudomásul ez sem volt az igazi. A 4 csillagjegy hölgytagjai életük második szakaszában talán éppen ezért lesznek egyre bizalmatlanabb a párkapcsolatok terén.

Tovább

Csillagjegyed mondja, nem én! Erre a pasasra van szükséged a boldogságodhoz!

Miért pont ezt ne tudná elárulni Rólad a csillagjegyed? Biztos, hogy a mostani párod lesz az a szerencsés flótás, akit neked szántak az égiek? Ha a válaszod nem egyértelműen: igen, akkor érdemes beleolvasni a horoszkópodba! Kiderülhet, hogy miért vagy bizonytalan. Ha éppen párválasztás előtt állsz, segíthet, hogy merre keresgélj!

Tovább

“Ki ne hagyd”-horoszkóp – Tényleg ne hagyd ki!

Van, amikor úgy állnak a csillagok, hogy mindenképpen érdemes elolvasni, mit jövendől a horoszkóp. Április vége ilyennek tekinthető. Most úgy látszik, néhány csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból kellemes időszakot tartogat a sors. Fejlődés és anyagi siker vár rájuk.  Persze ne feledd, ez egy lehetőség, amivel vagy tudsz élni, vagy nem. Az viszont alapvető, hogy megtudd, rád ez vonatkozik-e!

Tovább

Hétvégi horoszkóp! – iránytű, hogy tudd, április 24-25 között miért, merre, meddig……

Április utolsó hétvégéjére ébredtél, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább

Hétfői csábítás-horoszkóp – Fogd és vidd!

Nem lenne nagyszerű, ha nem kellene összeszoknod új pároddal az ágyban? Számos félreértés és frusztráció elkerülhető lenne így, és nem maradna más csak békés egyetértés és nagyszerű szex. Még szerencse, hogy az univerzum horoszkóp formájában a segítségünkre siet, és elmondja, hogyan csábíthatod el a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz -jegyű embereket.

Tovább

Hozzá ne érj! 4 csillagjegy, amely gyűlöli az “illetéktelen érintést”

A mindennapi életben annyi szociális interakcióban van részünk, hogy mindannyian, minden csillagjegy szülötte,  vágyunk néha egy kis elszigeteltségre, csendre és nyugalomra. Olyan percekre, amikor nem kell semmilyen etikettnek megfelelni és nem kell másokra tekintettel lenni. Te mit teszel, ha egy szinte ismeretlen ember vagy valaki, akivel nem vagy szorosabb viszonyban, megérint? Nem a véletlennek köszönhető kontaktusokról beszélünk, amikor valaki oldalba vág a tömegközlekedésen, hanem a szándékolt érintésekről.

Tovább