Horoszkóp előrelátóknak: így lesz tökéletes a Valentin-napod!

Hiába tűnik úgy, nincs már sok idő február 14-ig főleg akkor, ha azt szeretnéd, hogy idén tökéletes-közelire sikredjen neked és a párodnak is a Valentin-nap.  Ezen a napon mindenki -vérmérsékletétől függően- izgatott, szeretné ünneplőbe öltöztetve kifejezni érzéseit párja felé. Azok se csüggedjenek, akiknek egyelőre szingli, hiszen, ha igazán szeretné, eltalálja Ámor nyila! Csapjunk is bele….

Elszontyolodtál? Ne tedd, olvasd inkább, mely csillagjegyek-szülötteknek ígérkezik sikeresnek a február!

Ha kinézel az ablakon, már láthatod, hogy hosszabbak a nappalok, amin nem kell csodálkozni, hiszen pillanatok választanak el attól, hogy ráforduljunk a tél utolsó hónapjára. Hogy kinek mit hoz a közelgő váltás, hogy “korszak” lesz-e, vagy marad hónap, az kiderül az alábbi horoszkópból, amit a csillagjegyed alapján tudsz értelmezni. (Dobpergés….) Lássuk, hát!

A jövő hét mázlistái: 4 csillagjegy, akinek csak jó dolgot hoz ez a hét

Egyelőre élvezd a hétvégi kuckózásos pihenést, lazítást, de, ha közben eszedbe jut a jövő hét is, akkor mindenképpen olvass bele, hogy bekerült-e a csillagjegyed a zázlista-rangsorba, akiknek a horoszkóp csupa felhőtlenséget ígér. Ha nem, akkor sincs baj, hiszen ki ne egyezne ki 6 csodás nappal, ugye?

Horoszkópüzi, ami jól jöhet a hétvégén

Mi lehet jobb ígéret ahhoz, hogy kellemes legyen a hétvégéd, mint az, ha a “jókedv” lesz a legjellemződ szavad, amivel leírod hétfőn a megelőző két napod? Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni, vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a különböző csillagjegyeknél. Nézzük a horoszkópot, melyek ezek!

Friss, ropogós hétvégi horoszkóp – A Bikának szo-szo, az Ikreknek kedvük szerint alakul, a Tiedről győződj meg magad!

Péntek lévén ideje megtervezni, hogy a pár óra múlva kezdetét vevő hétvégét kivel-mivel fogod tölteni. Legalábbis, jó, ha van kész ötleted, ha a párod előáll az övével. Még az is lehet, hogy egyeznek az ideák, de, ha mégsem, egy pohár bor mellett biztosan kitörpölitek, hogy mi az, amit minkettőtöknek megfelel. Nézzük, horoszkópja alapján ki, mire számíthat!