Connect with us

Csillagjegyek

Kérted, kapod, óhajod asztrológusunknak parancs: itt az év 15. hétvégi horoszkópja

Csillagjegyed mondja: ilyen kattant ex vagy, de mégis Te voltál az igazi
Megosztás

Nem húzzuk tovább az idegeid, nyugodtan lehet tervezgetni, hogy kivel, mivel, hol töltöd ezt a két napot. Nyugodtan ossz-szorozz fejben, hogy legyen mit átírni az aktuálisan spontán kialakuló helyzeteknek! Azért nagy vonalakban látod magad előtt, hogy mit szeretnél? Olvasd a horoszkópod!

Kos

2024 15. hétvégéjén megint a családod, illetve a szüleid miatt pattanhat ki vita köztetek, pedig a pároddal egyikőtök sem akarja összetűzéssel kezdeni a hétvégét. Emlékezzetek és emlékeztessétek egymást arra, hogy ti egy csónakban eveztek! Ezzel megelőzhető a konfliktus…

Oroszlán

Elronthatja az egész hétvégédet, ha a jövőd alakulása miatt idegeskedsz. Persze nem tehetsz úgy, mintha nem foglalkoztatna. Szóval kérd meg a kedvesedet, hogy egy kicsit beszélgessetek erről! Utána tedd félre az aggodalmaidat, és élvezd a jó időt, hogy azt csinálhatod, amit szeretnél.

Szűz

Az április a legjobb arra, hogy élvezd a koranyár örömeit. Ezen a hétvégén a gyermeki éned adhat ötleteket, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a 2 napból. Nem ártana, ha egyeztetnél a pároddal. Máskülönben úgy érezheti, hogy kizárod mindabból, ami örömet jelent neked.

Mérleg

Neked mindegy, hogy milyen hónapot írunk, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan tovább. A szerelmed szenved attól, hogy azt látja rajtad, hogy „vergődsz”. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy a jövő megmérgezze a jelent! Menjetek ki a szabadba! A természet jó hatással lesz rátok.

Skorpió

Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lehet. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez nem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád. A te szerelmed a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.

Bika

Nem indul a legfényesebben ez az áprilisi hétvége. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgass a szerelmedre! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz felesleges felcsattannod, ha szól neked.

Szerző

Oldalak: 1 2