Connect with us

Csillagjegyek

Karmád üzeni: a lelki társad már a spájzban van!

időjárás
Megosztás

Legtöbbször akkor toppan be az életedbe a szerelem, aki egyben a lelki társad is, mikor arra egyáltalán nem számítasz. Felkészületlenül ér, és nem tudod, hogy mindez valóban veled történik-e, vagy az egész csak egy szép álom.

1. Romantikus álmaid vannak

Igen, a szerelem ott lehet az álmodban, és ha ott átéled ezt a csodás érzést, akkor nagy az esélye, hogy a valóságban is megjelenik a lelkitársad.

2. Ha azt érzed, hogy jobb emberré akarsz válni

Ha úgy érzed, hogy változtatni akarsz az életeden, jobbá akarod tenni a hétköznapjaidat, akkor készülj fel arra is, hogy egy nap összefutsz valahol a lelkitársaddal. Nagyon fontos, hogy időt és energiát szánj erre az érzésedre.

3. Ha tisztán látod magad előtt a célt

Ha most úgy érzed, hogy tudod, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, és jól érzed magad a bőrödben, akkor hirtelen bekopogtathat a nagy Ő is, aki elvarázsol a szerelmével.

4. Ha mindenhol és mindenben a szerelmet látod

Bárhol is járj, szerelmesek jönnek szembe veled az utcán, a moziban szerelmes filmek futnak, és még a madarak is a párjukkal romantikáznak a faágon. Jó hír az, hogy hamarosan te is fülig szerelmes leszel a lelkitársadba.

<<< Ezt olvastad már? >>>

5. Ha tudod, hogy mi az elvárásod a jövendőbeliddel szemben

Ha tudod, hogy miként fog kinézni a párod, milyen személyiséggel fog rendelkezni, gyakran álmodsz is róla, akkor hamarosan mindezt a valóságban is megtapasztalhatod, mert a sors közbe lép és teljesíti majd az álmodat, a vágyadat.

6. Megragadod a lehetőségeket

Mert készen állsz arra, hogy a szerelem rád találjon, hogy ismét azt érezd, hogy az élet csodás egy ember mellett, akivel mindenben találtok és akivel közös, harmonikus életet leszel képes kialakítani.

7. Ha energikusnak és jókedvűnek érzed magad

Ha közeledik a lelkitársad, egyre jobban érzed magad, jobb lesz a közérzeted, és képes leszel akár hegyeket is megmozgatni. A lelkedben kisüt a nap, és úgy érzed, hogy újra élsz.

8. Megérted a múlt eseményeid

Ha találkozol a lelkitársaddal, minden világos lesz számodra, ami a múltban történt veled, és rájössz az összefüggésekre, okokra. És ezzel együtt magad mögött hagysz minden rossz emléket és csak a jelen pillanatára, a szerelem megélésére összpontosítasz.

Forrás

Szerző