Connect with us

Csillagjegyek

A tavaszi horoszkóp három dobogósa

horoszkóp
Megosztás

A  tavasz számos meglepetést tartogat minden csillagjegy számára, az alábbi 3 azonban igazán különleges változásokra számíthat a horoszkóp szerint. Gyökerestől megváltozik az életük, érdemes ráhangolódni idejében a nagy fordulatokra.

Bika

Nagyon ragaszkodsz a rutinos élethez, nehezen hagyod el a komfortzónádat, azonban a következő évszakban egy kicsit fel kell adnod a berögződéseiből. Most egy teljesen új oldaladdal ismerkedhetsz meg, felejtsd el egy kicsit a régi rutinokat. Sokkal magabiztosabb, és bátrabb leszel, új, szenvedélyes életed feltölt energiával -ígéri a horoszkópod.

…addig is csütörtök….

A mostani időszak az újrakezdés időszaka lehet, kedves Bika. Akár érzi magában az erõt, akár nem, tudnia kell, hogy készen áll az új kihívásokra, csak bíznia kell magában és a sikerben. Ne ragaszkodjon annyira a múlthoz, s egy kicsit felejtse el szentimentalizmusát is. Kezdjen valóban új életet!

Oroszlán

Ez a tavasz számodra a megértés, és a megvalósításévszaka lesz, egy nagy lépést teszel annak érdekében, hogy álmaidat megvalósítsd. Kezdetben természetesen lesznek nehézségek, de ne csüggedj, hiszen ezek csak a fejlődésedet szolgálják. Pozitív változások várnak rád főleg szerelmi téren!

…addig is csütörtök…

Ön egy valódi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek hétvégi programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a hét is- bíztatja még a horoszkóp is.

<<< Ezt olvastad már? >>>

 

Szűz

Kissé szégyenlősnek, és visszafogottnak ismer a környezeted, viszont  ennek a tavasznak a végére megmutatod az igazi énedet is. Kezedbe veszed az életed irányítását, és elengeded a félelmeidet. Régóta álmodozol egy új karrierről, és most végre bele is vágsz. Itt az ideje, hogy egy kicsit magaddal is törődj, ne csak másokkal, merj lépni, és változtatni. Az év tavasza számodra az újrakezdés évszaka lesz!

…addig is csütörtök….

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erőt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntől elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimerítheti. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdő és egy jó alvás.

Forrás

 

horoszkóp

Szerző