Connect with us

Csillagjegyek

Higgy a szemednek: 6 pasi-csillagjegy, akik feledtetik az exedet

Megosztás

Az alábbi csillagjegyek pontosan olyan férfiak, akikre szükséged lehet egy szakítás után. Mellettük újra nőnek érezheted magad, ők aztán bebizonyítják neked, hogy a világ csodálatos!

A mai egy különleges nap, ez vár rád a horoszkóp szerint
Megosztás

Ha az élethelyzeted -barátodé, rokonodé, vagy a szomszédé- alapján úgy érzed, szükséged lehet vigaszra, megerősítésre, mert mostanság ért véget a kapcsolatod és még nem látod pontosan a „hogyan továbbot”, akkor megtaláltad a neked valót! Az alábbi csillagjegyek pontosan olyan férfiak, akikre szükséged lehet egy szakítás után. Mellettük újra nőnek érezheted magad, ők aztán bebizonyítják neked, hogy a világ csodálatos!

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyt képviseli, ezért segítségedre lesz abban, hogy el tudj távolodni a múlttól, és megtaláld önmagad a jelenben. Kedves, figyelmes, gondoskodó, arra törekszik, hogy nehogy megsértsen valamivel. Könnyen beleéli magát a helyzetedbe, ezért a lehető legjobb segítség a nehéz percekben.

Halak

Ő az, akinek a vállán nyugodtan kisírhatod magad, nagyon megértő és együttérző személyiség. Mindig ott van, amikor szükséged van rá, félszavakból is megért, mindig tudja, hogy mi az, ami jót tenne neked. Ha szomorú vagy fogja a kezed, és segít a továbblépésben.

Rák

Megmutatja, hogy az életben mennyire fontos a szeretet, segít újra hinni, még ha most nagyon a padlón érzed is magad. Ő lehet a védelmező pajzsod, akkor is menedéket nyújt, ha az exed állandóan zaklatna. Mindig számíthatsz rá, egyetlen pillanatig sem hanyagol el, melletted áll, amíg csak szükséged van rá.

<<< Ezt szeretni fogod! >>>

Ikrek

Ha azt látja, hogy elég erős vagy egy új kapcsolathoz, soha nem fog lebeszélni róla. Mellette vonzónak, erősnek és élettel telinek fogod érezni magad, hiszen tele van optimizmussal, szórakoztató és teljes szívéből tud szeretni. Az Ikrek mellett újra visszanyered az önbizalmad és értékesnek fogod érezni magad.

Kos

Megmutatja, hogy az élet igenis szép, és bármilyen csalódás is ért, felemelt fejjel tovább kell lépni. Segít abban, hogy egy hosszútávú kapcsolat után újra élvezni tudd a függetlenséged, és koncentrálj önmagadra. Általa újra felfedezed, hogy milyen tiszta szívből nevetni, és érezni fogod, hogy milyen a szenvedéllyel teli élet.

Nyilas

Emlékeztetni fog arra, hogy az életben még számos kaland vár rád, és annak ellenére, hogy veszteség ért, lépj ki a komfortzónádból, és fedezd fel az új dolgokat. Találd ki újra önmagad, gondold át, hogy mi az, amit szeretnél az életben, és mi az, amitől jobb, ha megszabadulsz.

Forrás

Szerző