Óriási horoszkóp-leleplezés! – Ez a három legnehezebben szerelembe eső csillagjegy

Három csillagjegy, melynek szülöttei nagyon nehezen lesznek szerelmesek. A horoszkóp szerint hosszú időre van szükségük, mire megnyitják a szívüket. Melletted és veled van, mégis a távolságot érzed, mégis úgy tűnik, mintha nem is szeretne téged. Mostantól tudod, neki sokkal hosszabb idő kell a szerelemhez, mint a többi csillagjegynek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp leleplezi a részleteket.

Tovább

A Kos elfelejt valami fontosat, a Bika kerülje a vitákat, az Ikrek a jó döntése kapujában áll – Ez 2020 utolsó hétfői horoszkópja

Ez is eljött! A mai az utolsó hétfő ebben az évben. Épp, hogy túl vagyunk a karácsonyi ünnepen, még három nap a munkahelyen és máris itt a szilveszter. Még nem tudni, mit enged a vírus és mit nem, de lássuk mindenben a jót! Próbáljunk magunkba szállni, gondoljuk végig mit szúrtunk el és miben hoztunk jó döntést 2020-ban. Lássuk a mai horoszkópot!

Tovább

A Kos elől családja titkol valamit, a Bikának elkelhet egy orvosi vizsgálat, az Ikreknek nem árt az óvatosság – Itt a szombati horoszkóp

Karácsony második napján a reggeli kávé mellé érdemes belelesni, mit ígérnek a csillagok szombatra. Örüljön, hogy ma még visszakuckózhat az ágyba, ha kedve tartja és azt teheti, amit csak jónak lát. Most éppen olvassa a horoszkópját!

Tovább

Szerdai horoszkóp: a Kos pletykába keveredhet, a Bika vállalja önmagát, az Ikreknek a zöldszemű szörnyeteggel lehet afférja

Egy újabb borongós, szürke reggel, amiből viszont még bármi lehet! Ne azzal törődjön, hogy süt-e a nap, vagy sem, hiszen ezt nem tudja befolyásolni. Sokkal inkább arra figyeljen, mit hozhat ki az Ön előtt álló napból! Íme, egy kis segítség, hátha a horoszkóp segít!

Tovább

Kuriózum! Ezek a csillagjegyek számíthatnak váratlan fordulatra 2020 legvégén!

Ha azt hiszi, hogy az évből hátralévő két hét nem okozhat meglepetést, nagyon téved! Van, hogy pár óra elég ahhoz, hogy fenekestől felforduljon az előre gondosan kiszámított élete, akkor képzelje, mi történet 16 nap alatt! Nézz bele a horoszkópba, hogy mely csillagjegy képviselői számíthatnak “földindulásra”!

Tovább