Csillagjegyed mondja, nem én! Erre a pasasra van szükséged a boldogságodhoz!

Miért pont ezt ne tudná elárulni Rólad a csillagjegyed? Biztos, hogy a mostani párod lesz az a szerencsés flótás, akit neked szántak az égiek? Ha a válaszod nem egyértelműen: igen, akkor érdemes beleolvasni a horoszkópodba! Kiderülhet, hogy miért vagy bizonytalan. Ha éppen párválasztás előtt állsz, segíthet, hogy merre keresgélj!

Tovább

“Ki ne hagyd”-horoszkóp – Tényleg ne hagyd ki!

Van, amikor úgy állnak a csillagok, hogy mindenképpen érdemes elolvasni, mit jövendől a horoszkóp. Április vége ilyennek tekinthető. Most úgy látszik, néhány csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból kellemes időszakot tartogat a sors. Fejlődés és anyagi siker vár rájuk.  Persze ne feledd, ez egy lehetőség, amivel vagy tudsz élni, vagy nem. Az viszont alapvető, hogy megtudd, rád ez vonatkozik-e!

Tovább

Hétvégi horoszkóp! – iránytű, hogy tudd, április 24-25 között miért, merre, meddig……

Április utolsó hétvégéjére ébredtél, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább

Ráismersz valakidre? – Olvasd, mi a csillagjegyek 10 legdurvább tulajdonsága!

Mindenkiben rejtőznek pozitív és negatív tulajdonságok. Ezúttal a csillagjegyek legrosszabb, legdurvább jellemzőit vettük górcső alá. Kemény tükör lesz, ami némi önvizsgálatra adhat okot. Nem biztos, hogy valamennyi negatív tulajdonság rád is jellemző, olvasd figyelmesen és, ha találónak gondolsz egyet-egyet, ezentúl figyelj oda rájuk!

Tovább

Lepedőakrobata-horoszkóp! Ha tudod mikor született, itt megtalálod, mit várhatsz tőle az ágyban!

Nagyon tetszik egy kollégád és titkon mindig érdekelt, milyen a plátói szerelmed az ágyban? Vagy inkább arra vagy kíváncsi, milyen lehet Ö, akivel minden reggel találkozol a buszon? Megtudnád, hogy mi nem stimmelt a pároddal, aki már nem az? Ezekre a kérdésekre is választ ad a horoszkóp.

Tovább

Kincset találtál, vigyázz rá! Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasi!

Ezek a csillagjegyek lehetnek az álompasik. Ők azok, akik szórakoztatóak, vidámak, érzelmesek, és mindent megtesznek érted. Vajon melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópokból erre is fény derül. A barátod is ezen csillagjegyek egyikének a szülötte? Ha igen, bizonyára megütötted a főnyereményt.

Tovább

Horoszkópod tuti változást jelez! Hogy kinek melyik területen, azt itt olvashatod!

Ne ijedj meg, hiszen a változás, amit a horoszkóp ígér, jó dolog! Izgalmas, felráz a megszokott, már-már szürkének nevezhető mindennapjaidból. Ideje, hogy kilépj picit a komfortzónádból és megtapasztald, hogy még hány helyen állod meg a sarat! Tudod, ami nem öl meg, az megerősít!

Tovább

Pont időben érkezik a hétfői horoszkóp: a Bika látványos sikerre, a Rák nagy szárnyalásra, az Oroszlán kifogyhatatlan enerigára számíthat

Ha egyedülálló vagy egészen különböző hódolókat fogsz magadhoz vonzani, akik más-más tulajdonságaidat fogják kiemelkedően vonzónak tartani. Válassz legjobb belátásod szerint. Hagynod kell, hogy neki is szava legyen a döntések sorozatában – üzeni a horoszkópod.

Tovább

Hétvégi horoszkóp – február 20-21: az Oroszlán elsimítja a konfliktusát, a Vízöntő tele lesz energiával…. és Ön?

Egy újabb kuckozós hétvége, vagy inkább kirándulós, a vágyálma? Bármelyiket választja is, nem árt felkészülni, -amennyire lehet- hogy ne érjen kellemetlen meglepetés és csak a kikapcsolódásé lehessen az elkövetkező két nap. Olvassa a horoszkópját, hátha segít!

Tovább

A legfontosabb horoszkóp! – Az asztrológia professzora kiteríti lapjait

Minden embernek van szerencsés időszaka az életében és vannak kevésbé sikeresek is. Van olyan, hogy a kellemetlenségek sorozatban érnek és van olyan is, amikor váratlanul mosolyog rád a szerencse. Mindenkit érdekel, hogy ezek az időszakok mivel függnek össze. Pável Globa asztrológus biztos benne, hogy a titkok a horoszkópban, a csillagállásban rejlenek!

Tovább

A Kos érdekes kísérletre adja a fejét, a Bika új kapcsolatba bonyolódik, és Ön? – Itt a pénteki friss, ropogós horoszkóp!

Egy finom kávé mellől még a kinti zimankó sem olyan didergető. Még jobb, ha mellé olvasgat valami nem túl fajsúlyosat, például egy, a nap további részére vonatkozó horoszkópot. itt a lehetőség, vackoljon még egy picit be kényelmes foteljébe és csapjon bele! Szándékosan kicsit megkevertük a csillagjegyeket, hogy ne rutinból keresse a sajátját….

Tovább