Ez ütős! 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! – Magadra ismersz?

Mindenkinek az életében volt már -és feltehetően lesz is- olyan szituáció, amikor hazudni kényszerült, vagy legalábbis úgy érezte, hogy linkelnie kell. Van akinek baromi nehezen megy és csak a “jó cél érdekében” él ezzel az eszközzel és vannak olyanok is, akiknek a “napi rutin része” a füllentés. Nézzük, mit mondanak a csillagok ezügyben rólunk!

Tovább

Horoszkóp a “neba-féléből”: van 6 csillagjegy, akik megálmodják a jövőjüket!

Biztosan neked is eszedbe jutott, milyen klassz lenne tudni, hogy mi történik! Ha befolyásolni nem is tudjuk, de azért nem érne készületlenül és a döntéseink meghozatalában is segítségre lehet (ne)! A jó hír, hogy a horoszkóp szerint 6 csillagjegy szülöttének esélye van rá. Te köztük vagy? Derítsd ki!

Tovább

Tavasz-horoszkóp: 4 csillagjegynek fel kell kötnie az alsóneműt! – Te vajon megúszod?

Ha kinézve az ablakon hihetetlennek tűnik is, de lassan itt a tavasz, amikor naftalinba kerülnek a télikabátok. Ez az az évszak, amit mindenki szeret, még nincs döglesztő meleg, de már nem kell a kocsiablakról reggelente a lefagyott cuccost. Nézzük, kinek mit ígér a horoszkópja! Ne tántorítson el az a faramuci helyzet, hogy mára jósolják az év leghidegebb reggelét, az alagút közeli végén ott nyílik a hóvirág!

Tovább

Horoszkóp-tudósítás: ez a csütörtök más lesz, mint…. – Kosok, Bakok, Bikák, böngészésre ajánlva!

Persze, gondolhatná a felületes olvasó, hiszen minden nap egy kicsit más, mint a többi, ám ez a csütörtök a horoszkóp sugallata szerint valóban tartogat nemvárt eseményeket több csillagjegy szülöttjének is. Azt, hogy észreveszi-e a lehetőséget és ki miként használja az információt, változó, de belenézni mindenképpen érdemes.

Tovább

Hitted volna? Horoszkópod szerint csak egy dolog áll a boldogságod útjában! Ezen ne múljon…..!

Az egészség után a legfontosabb a teljes élet megéléséhez, hogy igyekezzünk minden helyzetből kihozni a legjobbat, hogy boldogságban élhessünk. Az életünk során számos leckét kell megtanulnunk, és utat bejárnunk, míg megtaláljuk a saját boldogságunkat. Mindenkinek más jelenti az elégedettséget, de a csillagjegyed árulkodhat arról, mi az a terület, amin neked még dolgoznod kell, hogy elérd a vágyott állapotot.

Tovább

Horoszkópod halad a korral, sms-ben kérdezi: tudod mi okozza majd a végzeted? – Ha kíváncsi vagy, nézz bele…..

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy csillagjegyünk alapján a horoszkóp szerint, milyen halálforma vár ránk.

Tovább

3 férfi csillagjegy, akikben vakon megbízhatsz – Ha “megvan”, vigyázz rá!

Milyen szép is az, ha egy férfi megbízható, igaz? Az olyan férfi, akiben van gerinc, aki soha nem bántalmaz szóban, pláne tettel és soha nem árul el és akkor is szeret, amikor azt magad is csak nagy jóindulattal tennéd, ritka kincs. Lássuk, hogy mely csillagjegybe született férfiak illenek bele leginkább ebbe a kategóriába.

Tovább

Vízöntő a Vízöntővel, Bika a Bikával? – Erre figyelj, ha egyforma a csillagjegyetek!

Ugyanaz a csillagjegyed a pároddal és aggódsz amiatt, hogy vajon működhet-e hosszú távon a kapcsolatotok? Jók a sejtéseid, az azonos csillagjegyűek találkozásakor gyakran vetődnek fel problémák. Hogy mire kell ügyelned, hogy mégis sokáig együtt lehessetek? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Tovább

Felkészültél a horoszkópodra? Sorsfordító hónapok jönnek…..

Szeretnéd tudni, mit tartogat 2022 a szerelmi életedben? Olvass tovább, és a horoszkópból az is kiderül, mikor várhatod a sorsfordító hónapodat. Az új év új lehetőségeket rejt a szerelem terén is, akár egyedülállóként, akár a pároddal köszöntöd. Az új év kezdete mindig alkalom az önvizsgálatra, így arra is fény derülhet, hogy min kell változtatnod, ha társat keresel, vagy ha a párkapcsolatodban szeretnél egyről kettőre jutni. A csillagok állása szerint íme a 2022-es év szerelmi jóslata, figyelj, melyik hónapban várhatsz nagyobb változást!

Tovább

Hallod, mit mond a horoszkópod? Megsúgja, 2022-ben melyik lesz a legszerencsésebb hónapod! Eltalálod?

Ha még vagy ébren, esetleg már kivetett az ágy, érdemes belenézned, mit sugdos a horoszkópod! Mindig van néhány csillagjegy, akit már szilveszter éjjelén különösen szerencsés évvel kecsegtet, de ne aggódj: neked is jut egy rendkívül szerencsés hónap!

Tovább

3 csillagjegy szülöttei is jó eséllyel pályázhatnak a szilveszter-király posztra!

Melyik csillagjegynek van esélye a legjobb szilvesztere? Vessen egy pillantást a horoszkópra, és megtudja! Ugyan ez nem versenyszám egyik neves sportprogramon sem, de ha már annyit készülődött rá az ember, mégis mindenki szeretné, hogy jól süljön el. A sors nagy navigátor, most sem marad tétlen, lesz akit a kegyeibe fogad, de az se búsuljon, aki nincs benne a felsorolásban, hiszen minden rajtunk múlik!

Tovább

Csillagjegyed nagy spion! – Elárulta, van egy dolog, amit még idén meg kell tenned!

Te emlékszel még, mit fogadtál meg a legutóbbi szilveszterkor? Mennyit sikerült valóra váltanod belőle? Horoszkópod, csillagjegyed árulkodhat róla, milyen feladatod van még az év utolsó hónapjaiban. Ne feledd, az év vége nemcsak az ünnepekről szól, hanem az év egyfajta befejezéséről is, amit mindenkinek saját életére vonatkozóan el kell végeznie.

Tovább

4 csillagjegynek fontos híre érkezett, méghozzá a jóféléből! – Érintett vagy?

A 12 csillagjegy közül négy januárban jelentős változásokra számíthat. Úgy néz ki, hogy ezek a változások esetükben kivétel nélkül pozitívak lesznek, ami lássuk be mindannyiunk vágya. Nézd meg, hogy horoszkópod szerint te is e szerencsések közé tartozol-e!

Tovább

Ez az 5 csillagjegy a csalódás-nagymester – Te megúszod?

Néhány csillagjegy talán már túlzottan is óvatos a szerelmet illetően, ők ugyanakkor keveset csalódnak. Mások talán túlságosan is gyorsan ugranak fejest a párkapcsolatokba, ők azok, akik nagyon sokat csalódnak. Melyik az az öt csillagjegy, amelyek szülöttei szívét a leggyakrabban törik össze? Kikre jellemző leginkább az óvatlanság a szerelemben? Ők azok. Vajon te is közéjük tartozol?

Tovább

Ezt nevezem! 4 csillagjegy szülöttei 2022-ben végre révbe érnek! – Ugye Te is köztük vagy?

Ha már nagyon várod, hogy vége legyen a 2021-es évnek, ha nem úgy sikerült, ahogy elképzelted, jó, ha tudod, hogy minden új év új reményeket tartogat. Különösen igaz ez 4 csillagjegy szülötteire, akikkel feledtetni ígér a 2022-es esztendő minden nem kívántat. Hogy kik os Ők? Olvasd! Hozzácsaptuk még a most vasárnapra ígérteket is!

Tovább

Horoszkópod mondja: ezeket a dolgokat engedd el a csillagjegyed alapján, hogy csodálatosan induljon a január!

Tudom, most egészen mással vagy elfoglalva, hiszen itt a karácsony, izgulsz, hogy jól választottál-e ajándékot a szeretteidnek, hogy neked mi lapul a fa alatt, hogy nem feledkeztél-e meg valamiről, valakiről, de ha marad egy szusszanásnyi időd és kedved is van hozzá, nézz bele az ajtón kopogtató január rejtelmeibe. Segít a horoszkóp!

Tovább