Vadiúj horoszkóp a hétre! – Mozgalmas lesz, és nem a rossz értelemben! + ajcsi: hétfői jó tanácsok!

Eljött az idősebb hölgyek nyara, reggel és este picit cidris, de nap közben kellemes időben vágunk neki szeptember második hetének! Lassan beleszokunk, hogy a gyereknek uzsonnát kell csomagolni, elkísérni a bölcsibe-oviba-suliba -kit hová- és utána indul a nap. A csillagok szerint lesz mit tenni szinte minden jegy szülöttének, de általában elmondható, hogy ugyan fáradtan, de eredményesen zárhatjuk a hetet. Lássuk részletesebben!

Tovább

5 csillagjegy, akiknek szeptembertől fenekestől felfordul az élete – Köztük vagy?

A változás mindenkit kizökkent kicsit a megszokott kerékvágásból. Vannak, akiket megijeszt a komfortzóna-elhagyás, vannak, akikre inspirálólag hat, ha “zajlik körülötte az élet”. Nem kell félni, higgy magadban, olvasd el mit ír a horoszkóp a csillagjegyedről, a többi kialakul!

Tovább

A hét eleje keménynek tűnik, de…. – Heti horoszkóp (augusztus 30 – szeptember 5)

Holnap újabb hétfő, kezdődik az utolsó augusztusi, egyben az első szeptemberi hét. Érdemes utánanézni, mi vár ránk a csillagok állása szerint, mit ígér a horoszkópod! Van, akinek fantasztikus pár nap ígérkezik, másoknak kicsit rázósabb, de ha számítasz rá, jobban tudod kezelni!

Tovább

Ekkora mázlit! Horoszkópod mondja, nem én! – 2021 legcsodásabb időszaka kezdődik szerdán!

A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze augusztus 25-től az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. A nyár legcsodásabb napjaira augusztus 25-27; szeptember 2-5 és szeptember 23-26 között számíthatsz a horoszkóp szerint.

Tovább

Friss, harmatos hétfői horoszkóp! – a Kos jó passzban van, a Bikát kis bosszúság éri, az Ikrek majd kicsattan….. és Ön?

Új hét, új hétfő…., hogy milyen lesz, az sokban függ a csillagok állásától, de ne dőljön hátra Ön sem, hiszen a horoszkóp csak irányt mutat, lehetőséget sejtet. Az, hogy ki mit hoz ki belőle, az egyénfüggő. Az alábbiakban elolvashatja az iránymutatást és tegye hozzá azt, amit csak Ön tud, töltse meg élettel!

Tovább

Horoszkóp az extrahosszú hétvégére! – De csak, ha kíváncsi vagy, mi vár rád…..

Ez a hétvége a legtöbb jegy számára tele lesz izgalmakkal, érdekes eseményekkel, újdonságokkal. A Rákoknak különösen fontos magukat helyezni a fókuszba, az Oroszlánoknak érdemes rizikót vállalni, a Vízöntők pedig problémamegoldó képességükkel kell, hogy brillírozzanak. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér!

Tovább

Flört-horoszkóp! – A Kos és a Halak szemezgetnek, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani

A legvonzóbb emberek nem azok, akiknek kiváló fizikai adottságaik vannak – mondjuk az sosem árt. Ha szemben állunk valakivel és tetszeni akarunk, nem csak a szemet kell jóllakatnunk, hanem a lelket is fel kell csigáznunk. Bizony, a legvonzóbb emberek azok, akik a lélekre is hatnak. Ők azok, akik remek flörtölési technikával képesek elnyerni a bizalmat. De vajon melyik csillagjegy milyen technikával flörtöl a horoszkóp szerint? S neked vajon mi az aduászod? Most megtudhatod!

Tovább

Beficcent a hétfői horoszkóp! – Nem fog tétlenkedni és meglepetés is kinéz a nap vége felé!

Újabb dolgos hétfőre virradtunk, kivéve, aki most tölti rendes éves szabiját. Azt gondolhatnánk, hogy ez a nap sem lesz más, mint a többi, de több csillagjegy képviselője is csalódni fog, méghozzá zömében jó irányba. Olvasson bele horoszkópjába, hogy megtudja, Ön melyik csoportot erősíti!

Tovább

Briliáns, vagy vacak hét vár rád? Nézz bele, hogy 6 csillagjegynek mit ígér a horoszkóp!

Ezeknek a csillagjegyeknek az év 33. hete hét bőven hozhat megpróbáltatásokat csak úgy, mint fantasztikus meglepetéseket. Akik most nem találják a helyüket, s lelkileg sincsenek igazán rendben, azok se essenek kétségbe, mert a horoszkóp szerint szerencsére nem tart már sokáig a hullámvölgy…

Tovább

12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! – Ebbe garantáltan beleprirulsz!

Minden egyes ember eljutott már életében arra a pontra, hogy hazudjon. Vannak dolgok, amiket próbálunk elrejteni és vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem akarunk megosztani másokkal magunkról. Ha szeretnéd tudni, hogy mi az a leggyakoribb hazugság, amit a csillagjegyednek megfelelően rendre elsütsz, akkor olvass tovább.

Tovább

Hétvégi horoszkóp – 2021. július 31 – augusztus 1. – Hiába kezdődik új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan…

Pénteken már nyugodtan lehet tervezgetni, hogy kivel, mivel, hol töltöd a hétvégédet. Nyugodtan ossz-szorozz fejben, hogy legyen mit átírni az aktuálisan spontán kialakuló helyzeteknek! Azért nagy vonalakban látod magad előtt, hogy mit szeretnél? Ha igen, ha nem, a horoszkópod megerősíthet abban, hogy meglásd, mi is lesz veled valójában.

Tovább

Horoszkópod üzent, olvastad? Megvan a lelki társad, de nem az, akire gondoltál!

Sok cikk támasztotta már alá, hogy sorsunkat erőseb meghatározza az, hogy mikor jöttünk világra. Ez kihathat a jellemünkre és a gondolkozásunkra egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb bolygók állása abba is szolgálatunkra lehetnek, hogy rátaláljunk arra a csillagjegy szülöttjére, akivel a legjobban összeillünk a szerelemben. Erről mesél most a horoszkópod!

Tovább

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 24 – július 25. – Mostanáig élvezted a szabadságot, de egyre jobban vágysz végre egy…

Az időre nem lehet panasz, kivéve, ha azok táborát erősíted, akik elhagyják az  agyukat 25 fok felett. Utóbbiaknak a légkondis szoba lesz ideális, viszont akik a kánikulában érzik fantasztikusan magukat, azoknak irány a vízpart, hegy-völgy! Nézd, mit ígérnek a csillagok, olvasd a hétvégi horoszkópodat!

Tovább

Csillagjegyed nem tartja a száját! Ezt árulja el rólad a testbeszéded?

Kíváncsi vagy arra, mit sejtet, árul, kiált rólad a testbeszéded? Mi az, ami akaratodon kívül is elárul, ékesen szól rólad még azelőtt, hogy bármit is mondanál? Talán így sok mindenre választ kaphatsz, ami esetleg eddig nem volt világos előtted. Dőlj hátra és a csillagjegyed beavat a testnyelvezeted titkaiba!

Tovább

Hétvégi horoszkóp, hogy tudd, miért, merre, meddig……

Nyakadon július soron következő hétvégéje, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két (három?) napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább

Hétvégi horoszkóp! – iránytű, hogy tudd, július 17-19 között miért, merre, meddig……

Nyakadon július soron következő hétvégéje, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két (három?) napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább