Connect with us

Csillagjegyek

Akiknek nem lesz nagy öröm a május, legalábbis a horoszkóp szerint

horoszkóp
Megosztás

Jó, ha már idejében tudod, hogy a horoszkóp szerint ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, nem lesz túl sok szerencséd a következő hónapban. Pechsorozatok köszönthetnek be az életedbe, valószínű nem minden fog éppen úgy történni, ahogy eltervezted. Nem kell megijedni, most, hogy előre tudod, lesz időd felkészülni, hogy higgadtan tudd fogadni a kisebb balszerencséket.

Ikrek

-hirtelen számos fontos teendőd akad, és bizony elég nehezen tudod kezelni a rádtörő stresszes időszakot. Kisebb problémák adódhatnak a munkahelyeden, légy nagyon óvatos. Ha új munkahely után keresgélsz, akkor inkább halaszd a dolgot a következő hónapra, hiszen nem biztos, hogy erre pont a május lesz a megfelelő időszak.

Oroszlán

-egy ideje nagyon tetszik neked valaki, de sajnos az illető egyáltalán nem vesz tudomást rólad. Májusban jobb, ha nem teszel újabb lépéseket felé, mert csak csalódás érhet. Inkább próbálj meg magadra koncentrálni, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A nyár végéig valószínű rádköszönt a szerencse a szerelem terén is.

Skorpió

-érdemes lesz jobban odafigyelned ebben a hónapban az anyagi dolgaidra. Ne költekezz fölöslegesen, intézd idejében a számláidat, és az adósságaidat. Vigyázz a pénzre, mert könnyen csődbe juthatsz. Ez a hónap egyáltalán nem kedvező anyagilag állítja a horoszkóod.

Nyilas

-néhány egészségügyi problémád adódhat májusban, jó, ha idejében ellátogatsz egy orvoshoz. Vigyázz, int a horoszkóp, hogy nehogy megfázz, és ne egyél egészségtelen ételeket. Fontos, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt, és vizet fogyassz. Számos stressz érhet a munkahelyeden, de ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget, mert könnyen megbetegíthet. Hidd el, hogy minden megoldódik.

Halak

-vigyázz, hogy kivel barátkozol, és kit engedsz közel magadhoz, mert lehetséges, hogy egy bizonyos személy nagyon ki fog használni. Vigyázz, hogy kivel mit osztasz meg, ne menj bele nagyon a részletekbe. Májusban a legjobb barátaid, a legnagyobb ellenségeiddé válhatnak

(Forrás)

Ezeket olvasta már?

horoszkóp

Szerző