Connect with us

Csillagjegyek

Amire 6 csillagjegy várva várt: nekik május „A” hónap!

Kérted, kapod: horoszkóp május utolsó hétvégéjére - Bár csak minden ilyen egyszerű lenne
Megosztás

A sikeres, és teljes élet titka abban is rejlik, hogy mennyire vagyunk szerencsések. Vannak olyan csillagjegyű emberek, akik igen szerencsésnek születtek, bármibe is kezdenek, minden sikerül nekik. Nézzük, májusban melyik csillagjegy szülötteinek kedvez a szerencse!

Ikrek

Az Ikrek a testi, és lelki egészségben mondhatja magát igazán szerencsésnek. Egész idős korában is hihetetlenül egészséges lesz, egyáltalán semmilyen betegségre nem fog panaszkodni. Ehhez persze nem csak szerencse kell, de az is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra. Érdemes elkezdeni most az odafigyelést, ha betart néhány alapszabályt, akkor egész életében boldog, és kiegyensúlyozott lesz. A májusi hónap pont kedvező lesz egy új élet megkezdésére.

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetősen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Mérleg

A Mérleg csillagjegyű személyek az emberi kapcsolatokban lesznek szerencsések, ami azt jelenti, hogy kerülni fogják őket az akadályozó, rosszindulatú emberek. Lesz egy pár igazán jó barátjuk, akik mindent megtesznek azért, hogy segítségükre legyenek. Ebben a hónapban számos új, és értékes barátságot köthetnek.

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!
Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen időt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Oroszlán

Leginkább a szerelemben lesz szerencsés az Oroszlán csillagjegy szülöttje. Nehezen találja meg a számára legtökéletesebb személyt, mivel nagyon kritikus, de, ha egyszer rátalál, akkor az övék lesz a legboldogabb párkapcsolat a Földön. Május a szerelem hónapja, ajánlott egy kicsit nyitott szemmel, és szívvel járni.

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!
Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértő, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Rák

A Rák csillagjegyű személyek nagy része egész életén át különleges szerencsében fog részesülni. Májusban leginkább azonban a szerelemben lesz a legszerencsésebb. Kezdetben úgy tűnik, hogy csak a nem megfelelő személyekkel hozza össze a sors, azonban, ha türelmesen vár, akkor találkozni fog azzal az emberrel, aki mellett megtalálja a tökéletes boldogságot. Ezután annyira jól fog alakulni az élete, hogy alig hiszi el ő maga is. Amit csak eltervez, minden sikerülni fog!

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!
Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyű személyek leginkább anyagi téren lesznek szerencsések májusban. Azonban ahhoz, hogy sikereket érjenek el, nem csak szerencsére, de kitartó munkára is szükségük lesz. A Vízöntőknek igazán fontos az anyagi biztonság, és, ha egyszer tele van a pénztárcájuk, na meg a bankkártyájukon is jó sok pénz van, akkor számukra nem létezik lehetetlen. Ilyenkor nagyon kedvesek, adakozóak, és tettrekészek lesznek.

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!
Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Szűz

Nagyon szerencsés lesz ebben a hónapban, aki a Szűz csillagjegyben született. A kemény munka gyümölcse azonban csak sokkal később érik be, de tudja, hogy megéri várakozni. Egyszerre lesz sikeres, kiegyensúlyozott, és elégedett. Ez a harmónia pedig kívülről is meg fog látszani rajta, környezete el lesz ragadtatva szépségétől, ragyogó energiájától.

Ha a hétfőd érdekel, olvasd!
Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

csillagjegy

Szerző