Connect with us

Csillagjegyek

Májusi horoszkóp – Már csak 1-et kell aludni és indul a mandula….

horoszkóp
Megosztás

Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok és a horoszkóp májusra. Egy igazán különleges és ígéretes hónap áll mindannyiunk előtt, úgyhogy igyekezz kihasználni, amit a horoszkópod ígér.

Rák

Olyan érzésed van, mintha megrekedtél volna egy helyben, pedig fizikailag bárhová eljuthatsz. Mit adott számodra az előző hónap? Összegezd a tapasztalataidat. Melyek azok a tényezők, amelyek láncra vernek? Milyen hozzáállás által szabadulhatnál ki a béklyóból? Milyen új képességeket sajátíthatsz el és emelhetsz akár mesteri szintre is? Igen, az élet néha nehéz akadályokat gördít elénk, de mindig van egy másik út.

Oroszlán

A barátság sok szépet tartogat számodra erre a hónapra. Vedd fel a kapcsolatot egy régi baráttal, értékeld és ápold az új kapcsolataidat. Nem kell választás elé állnod, inkább maradj nyitott és értékeld, ami megadatott. Hagyd, hogy mások válasszanak téged. Fogadd szeretettel azokat, akik tanítani tudnak neked valamit. Keresd a társas programokat és te magad is vezetővé válhatsz valahol.

Szűz

Kérdezd meg bármely festőt, hogyan alkotja műveit, mind azt fogja mondani, hogy először is távolodj el a vászontól és találd meg a perspektívádat. Ez lesz az alapja minden művednek. Számodra ez a perspektíva keresés a mindennapi értékes beszélgetésekben fog megvalósulni, ahol komolyabb témákat feszegettek. Tudd, hogy nincs olyan, hogy túl sokat tanulsz, túl sokat utazol, vagy túl sokat látsz. Ezek is közelebb hoznak a célodhoz.

Kos

A családi ügyek és a kötelezettségeid talán elvonják a figyelmedet a személyes vágyaidtól és terveidtől, de emiatt nem kellene szenvedned. Ne próbálj megszökni a feladataid elől, úgy könnyebb lesz teljesíteni őket. Légy türelmes, élvezd ki a családdal töltött időt, leld benne örömöd, a vágyaidat pedig ne feledd, a megfelelő időben foglalkozhatsz velük. Ha eljön a pillanat, tudni fogsz róla.

Bika

Bizony, a születésnapod hónapja elérkezett, és nem csak egy nap fog kitűnni a sok közül, az egész hónap örömteli lesz. Több lehetőséggel is szemben találod magad, amelyek az egész évre vonatkozóan ígéretesnek bizonyulnak. Az új lehetőségek mellett új emberek is megjelennek az életedben, ami még több színt visz a mindennapokba. Szerelem, barátság és partnerkapcsolat is szerepelhet ezek között. Az utazás sem kizárt májusban.

Ikrek

A te pénzed, az én pénzem vagy a mi pénzünk? Ez a gondolat forog most leginkább a szürkeállományodban. A szellemi stimulus ellenére, amit a pénz okoz, nem fenyegetettségről, sokkal inkább ígéretről lesz szó. Talán új bevétel forrásokat fedezel fel. Próbálj ki valami újat ebben a hónapban. Hunyd le a szemed és gondolkodj el rajta, mire vágysz.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Mérleg

Kezdj el sokkal tudatosabban gondolkozni az életedet érintő fontosabb dolgokról. Légy figyelmes és próbáld felismerni a tudattalan motivációidat. Ha az elméd nyitottabbá válik, akkor sokkal könnyebben fogod tudni kifejezni magad a kommunikációdban és a munkádban. Kelj az elképzeléseid és ötleteid védelmére, de ne támadd másokét. Élvezd a természetet, kerüld a konfliktusokat.

Bak

Keress fel egy mester ebben a hónapban. Fel fogod ismerni, hogy ki lesz számodra a megfelelő, hiszen érezni fogod szellemi erejét és magasztosságát. Nagy felelősséggel és megértéssel lesz irántad. A barátság egy olyan szintjét fogod megtapasztalni, amely előhívja belőled a gyermeket. Ezzel eléred, hogy te is valakinek a “mesterévé” válhass, és a tapasztalataiddal segítsd az életét.

Vízöntő

Az élet folyama kiszámíthatatlan tempót és hullámokat generál majd, amely nem fog érintetlenül hagyni. Talán egyes pontokon el is keseredsz, de ez nem rád vall. Fel kell ismerned ezekben a tapasztalatokban az égi üzenetet és leckét. Ha megengeded magadnak, hogy érzékeny, befogadó és tisztánlátó légy, akkor hamarosan egy újabb szintre léphetsz az életedben. Az új perspektíva által pedig másoknak is segíthetsz majd.

Halak

Ismételgesd ezt magadnak “Egy kitisztult napon a végtelenbe láthatok majd.” Ez legyen a mantrád erre a hónapra. Ne panaszkodj, ne szenvedj, és ne sóhajtozz ebben a hónapban. Helyette vedd számba azt a sok-sok áldást, ami körülvesz téged. Ez a háládatosság fel fog szabadítani és egy hónap alatt olyannyira hozzászokhatsz ehhez az állapothoz, hogy egész életedben is kitarthat.

Skorpió

Ha tudnád, hogy senki nem tartja rajtad a szemét és nem ítélkezik feletted, el tudnád engedni magad és önfeledt lennél? Miért nem szenteled ennek a gyakorlatnak ezt a hónapot? Az energiák megfelelőek arra, hogy élvezd az életet és ehhez társakat is találj. Lehet, hogy új barátok vagy egy új szerelem képében fog megjelenni. Készíts magadnak egy kisebb tervet a nem túl távoli jövőre.

Nyilas

Talán most még nem teljesen tiszta, de a tetteid révén hamarosan egy munkahelyi sikert érhetsz el állítja a horoszkóp. Maradj aktív a kapcsolati hálódban, még akkor is, ha akadozva működik. Ahol most kihívásokba ütközöl, ott hamarosan szerencsés fordulatot tapasztalhatsz meg. A feletteseid vagy partnereid jutalommal készülnek számodra. Fejezd ki háládat feléjük.

Forrás

Hadházy Ákos, Magyar Péter

Szerző