Connect with us

Voks 2024

„A vietnámi háborút Karácsony dédnagyapja indította el…” – Cirka ennyire igaz a főpolgármester szerint a Szentkirályi-klipsorozat

Karácsony: ha rám lőnek, akkor célozzanak, de előtte nézzenek a szemembe
Megosztás

Többször beszámoltunk a Budapesten főpolgármesteri címre aspiráló Szentkirályi Alexandra, a Fidesz színében vigéckedő blődségben nem gyenge klip-dömpigjéről. A hölgy simán adja a nevét és arcát a már előre tudható (finoman szólva) ferdítésekhez. Karácsony Gergely pár percben reagált a legutóbbiakra.

„Hahó, elmondom mi igaz Szentkirályi Alexandra állításaiból: semmi….”

Ha lemaradt volna….

„…amire több tízmilliót elköltöttek a közéből -vagyis az Ön pénzéből is!- az a nagyotmondás, hogy Karácsony ki akarja tiltani a tíz évnél öregebb autókat a főbárosból:

A dugókkal kapcsolatban:

A lift-sztori

Karácsony nem jár dolgozni….

Ezzel kapcsolatban írta egy olvasók: „Ha már itt tartunk, mi lenne kedves hölgy, ha a Karácsony Gergely bokája körüli csaholás helyett inkább arról beszélne végre komoly formában és nem városszerte repkedve, libegve, hogy mit kívánna tenni Ön, a bőviben lévő teendőkkel, ha megválasztanák, mi lenne a programja amivel „megváltaná”  ezt a bűnös várost?” Hogy miről volt szó, az az alábbi cikkben olvashatják:

cannes

Szerző