Végső búcsút vettek Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól

Végső búcsút vettek családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői a 74 éves korában elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófustól, közírótól a budapesti Farkasréti temetőben kedden. Tamás Gáspár Miklóst hosszú betegség után január 15-én érte a halál.

Read more

Gondolta volna? Így néz ki 60 ember helykihasználása a Lánchídon autóval, busszal és biciklin

Miben mérjük egy híd áteresztőképességét? Az ott közlekedő járművek vagy inkább az emberek számában? Vagy ha fordítottan tesszük fel a kérdést, mekkora teret foglal el egységnyi ember akkor, ha autóval, ha busszal vagy ha biciklivel közlekedik? – tette fel a kérdést Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Read more

Karácsony Gergely: a Lánchíd története arról mesél, hogy volt idő, amikor magánvagyonból közvagyon lett és nem fordítva

Péntektől az ideiglenes forgalmirend szerint a BKK járataival, a taxikkal, a kerékpárokkal, a motorkerékpárokkal és a segédmotoros kerékpárokkal közlekedők használhatják majd a Lánchidat. Az egyéni gépjárművel közlekedőket behajtani tilos tábla figyelmezteti. Karácsony Gergely közösségi oldalán írta le gondolatait.

Read more

Haragjában él a nemzet? – Ha elfeledte volna, hogy kire kell pipának lenni: itt egy újabb Soros-Gyurcsány-gyalázó videó

Igazi mikulásajándék a végletekig elcsigázott Fidesz-hívőknek, akik már majdnem megfogalmazták magukban, hogy lehet, hogy Orbán is hibázik néha. Azért, hogy nehogy tovább gondolják, amivel a boltban a pénztárnál, vagy a tehetősebbje a kiszáradt benzinkútnál találkozott, előszedték a választások óta hidegre tett Gyurcsány Show-videók hangulatát és mondandóját: megérkezett a tematikus változat Soros Apóról és a dollárbaloldalról.

Read more

Pin It on Pinterest