Igaz, vagy hamis? Tények és tévhitek a csillagjegyekről

A csillagjegyek általános jellemzéseiben sokszor olyan tulajdonságokat is felfedezhetünk, melyeket mintha nagyító alá tettek volna. Igaznak ugyan lehet hogy igazak, azonban mindemellett eltörpülnek azok a lényeges dolgok, melyek valójában bemutatják egy jegy szülöttének személyiségét. Megvizsgáljuk most ebből a szempontból a horoszkópokat, hogy rájöjjünk, mi az, amit elhihetünk és mi az, amit nem!

A mindenit, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó – Rád mennyire igaz?

Néha előfordul, hogy úgy érezzük, a legbelsőbb titkainkat, érzéseinket, jellemzőnket látjuk papírra vetve, amikor valamit olvasunk. Különösen oda kell figyelni erre, ha a horoszkóp mondja mindezeket. Nézz bel az alábbiakba, mert itt beleadtak az égiek apait-anyait….

Minden szava igaz: így viselkednek a csillagjegyek, ha dühösek! 1. epizód – Magadra ismersz?

Mindannyian másképp viselkedünk és másra kell figyelnünk csillagjegyünk alapján egy feszült helyzetben. Ne legyenek illúzióid, mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik. Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki képtelen megbocsátani és olyan is, aki passzív agresszív viselkedésével kerget az őrületbe. Útmutatónk viszont segít abban, hogy kitől mire számíts, illetve hogyan kezeld.

Boldog szeretnél lenni, vagy inkább csak arra vágysz, hogy igazad legyen?

Az önismeret, mint a sikeres élet kulcsa manapság igen népszerű téma. A könyvesboltok polcai terített asztalt kínálnak a számodra, ha könyvekből szeretnél többet megtudni önmagadról. A kérdés már csak az, ebből mennyit vagy hajlandó befogadni és a sajátodnak tekinteni. A komfortzónánk határainak feszegetése nélkül nem számíthatunk valódi változásra, boldogságra. Ha csak addig engedjük be az életünkbe a sok okosságot, amíg kényelmes, csupán egyhelyben topogásra számíthatunk.

Kisnyugdíjas kitálal: tudom én, azzal kéne kezdeni „tisztelt” meg „miniszterelnök” stb. Na Tőlem ilyet ne várjon. Én Önt nem tudom tisztelni!

Nem kértem, hogy írjon ismét az állampénzén pláne elsőbbséggel, de ha már írt, akkor muszáj válaszolnom mert egy mondata sem igaz. Azt írja, hogy sikerült megfékezni a vírust. A Népsporton kívül olvas Ön bármilyen újságot? Néz TV-t? Vagy a tanácsadói nem mondták Önnek, hogy berobbant a 4. hullám itthon? – kisnyugdíjasunk nem kertel!

RTL: Semjén kibontotta az igazság minden részletét? Vagy….. – A Vatikán egyelőre hallgat!

Semjén Zsolt és a regnáló kormány keményen és hosszan megdolgozott azért, hogy amit nyilatkoznak, azt csak legalább még egy független forrás megerősítése után vegyük készpénznek. Nincs ez másként a miniszterelnök-helyettes beszámolójával sem a pápa és Orbán között lezajlott beszélgetés kapcsán sem, hiszen az egyetlen forrás Ő maga és hát, ugye a nagy számok törvénye alapján…..