Te jó ég, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó - Rád mennyire igaz? - Városi Kurír

Sorting by

×

Te jó ég, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó – Rád mennyire igaz?

A csillagjegyen alapuló horoszkópban lehet hinni, vagy nem, de az vitathatatlan, hogy sokak magukra ismerhetnek az alábbiakból. Érdemes végigolvasni és eldönteni, hogy humbug az egész, vagy évezredes tudáson alapuló alapos elemzés van mögötte.

Hirdetés

Vízöntő

Figyelmesek. Szexisek. Jól csókolnak. Szeretik a hosszú viszonyokat. Kicsit el vannak telve maguktól, akármit is csinálnak. Szétszórtak sokszor nem tudják megszervezni a hétköznapjaikat. A szerelemben nagyszerűek. Imádnak aludni. Mélyen elmerülnek a gondolataikban. Általában jobban szeretik a barátaikat mint a családjukat. Nagyon idegesítő lehet a többiek számára, amikor valamit igyekeznek elmesélni, vagy elmagyarázni. Nehezen követhetőek. Felülmúlják a várakozásokat. Nincs bennük agresszió.

Halak

Lelkileg érzékenyek és bájosak. Talpraesettek, szeretnek a centrumban lenni. Szervezettek. Eltűrik, ha a másik nem értékeli őket. Az utolsó szó mindig az övék kell legyen. Bájos a viselkedésük. Néha butuskának tűnnek. Könnyen megbántódnak. Gyengédek. Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró. Viccesek. Gondoskodók. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak nehezen lelnek rá azokra, akik tényleg megbecsülik őket.

Kos

Imád sétálni, barangolni. Aranyos. Kiszámíthatatlan. Általában nem akarnak szembe kerülni vele, mert vad lehet. Szórakoztató. Kiválóan csókolózik. Rajong a szerelméért és a rokonok a legfontosabb a számára. Diplomatikus és szorgalmas. Hangos. Mindig neki kell, hogy legyen igaza. Hosszú ideig hajandó magyarázni a saját véleményét, ha kell vitába is száll. A legfantasztikusabb emberek közé tartozik.

Bika

Imádják a hosszú szerelmeket. A párjukért mindent megtesznek. A bika szeretete pótolhatatlan. Harcol azért ami lényeges neki. Szeret utazni, igazi világjáró. A közel állóknak szívesen segítenek, ha bajban vannak, másnak nem annyira. Jól csókol. Csodálatosan kellemes tud lenni, ha akar. Makacs. Szeretetteljes. Felnéznek rá mások. Ha valamit el akarnak érni, azért harcolnak, de a családjukért is megvívják a csatákat, ha kell! Sokat tudnak aludni. Különlegesen. Senki nem akar velük szembe szállni. A világ legvonzóbb emberei.

<<< Ezt olvastad? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.