Connect with us

Csillagjegyek

Ne magadban keresd a hibát! Van 5 csillagjegy, akikkel extra nehéz dűlőre jutni…

Megosztás

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel egy társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod és persze a vérmérsékleted, pillanatnyi élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Ne magadban keresd a hibát! Van 5 csillagjegy, akikkel extra nehéz dűlőre jutni...
Megosztás

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel egy társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod és persze a vérmérsékleted, pillanatnyi élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Vízöntő

Sokak számára bizonyára érdekes lehet, hogy a Vízöntők felkerültek a listára, ugyanis kifejezetten nyitott, társasági életet kedvelő jegyről beszélünk. Ráadásul szeretik az izgalmat, az újdonságot, és imádják a különleges élményeket a párkapcsolataikban is. Bár a korábban leírtak igazak a Vízöntőkre, a szerelemben mégsem oldódnak fel soha igazán. Ennek az az oka, hogy állandóan az újdonságot keresik, és az ismeretlent kutatják. A legtöbbször nem is várják meg, hogy az igazi elmélyülésre sor kerülhessen, ugyanis ekkor már úgy érzik, kiismerték partnerüket, és inkább tovább lépnek.

Tehát, a többi jeggyel ellentétben a Vízöntők nem kifejezetten a kezdeti feloldódással küzdenek, hanem a szerelemben való elmélyülés az, ami csaknem a lehetetlennel ér fel számukra.

Ikrek

Az Ikrek a Vízöntőkhöz hasonló jegy: ők is mindig az újdonságot, a különlegeset, az érdekességet keresik a környezetükben és az emberekben egyaránt. A viszonyok elején tulajdonképpen nagyon is kedvesek, figyelmesek és odaadóak, nem tűnik úgy, hogy túlságosan nehezen bontakoztatnák ki személyiségüket a kapcsolatok keretein belül. Azonban – akárcsak a Vízöntőket – úgy az Ikreket is hajtja az állandó kíváncsiság és gyakran ők is inkább másutt keresik az izgalmat ahelyett, hogy igazán elmélyülnének az aktuális kapcsolatukban.

Emiatt sajnos rájuk is igaz, hogy a valódi feloldódás, a teljes összeolvadás nem igazán jellemző az életükre.

Természetesen nem kizárt, hiszen ahogy írtuk, messze nem csak a csillagjegy számít (még ezoterikus szempontból sem), de a Vízöntők és az Ikrek csak nagyon nehezen tudják teljesen átadni magukat a szerelemnek.

Szűz

A Szüzek híresek arról, hogy tartózkodóan viselkednek és meglehetősen távolságtartóak. Na, nem azért, mert nem barátságosak, vagy éppen kedvesek, hanem mert nagyon szerények. Ugyanez a szerénység a legtöbb esetben kifejezetten vonzó a másik nem számára, a Szüzek nem eljátsszák ezt a szerepet, hanem valójában ilyenek. Emiatt azonban akkor is nagyon nehezen oldódnak fel, ha valóban szerelmesek.

Kicsit olyanok, mintha nem tudnák, hogyan kellene ezt az egészet kommunikálni.

Bár nagyon jól alkalmazkodnak és odaadó, szerethető partnerek, akik igénylik a lelki melegséget, alig-alig akad olyan ember, akinek sikerülne felébresztenie egy Szűzben a szenvedélyt.

<<< Belelapoznál? Ne habozz! >>>

Mérleg

A Mérlegek ugyan sokkal könnyebben boldogulnak a párkapcsolataikkal, mint a Szűz jegyűek, esetükben sem indul túlságosan gördülékenyen a legtöbb kapcsolat. Ennek oka az állandó harmónia imádatukban, kiegyensúlyozottságra való törekvésükben keresendő. Továbbá szerepet játszik az is, hogy szeretik a fokozatosságot, tehát elvárják az udvarlást és azt, hogy ne rohanják le őket.

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem tudnak feloldódni egy párkapcsolatban, de mivel megkövetelik, hogy a kapcsolat elején is minden az elvárásaiknak megfelelően történjen, úgy tűnhet, hogy nagyon is távolságtartóak.

Megéri azonban kitartónak lenni esetükben, mert számukra a legcsodálatosabb része a szerelemnek az udvarlás, amire később építeni tudnak egy komoly kapcsolatot.

Bak

A Bakok nem könnyű esetek, mert nagyon hideg fejjel, racionálisan gondolkoznak, és így is próbálnak érezni. Sokkal inkább az eszük, semmint a szívük vezérli őket, emiatt aztán végképp nem tudnak könnyen feloldódni a kapcsolataikban. Mindig tudatosan döntenek, ésszerűen gondolkoznak, ráadásul zárkózottak is. Utóbbit nem kommunikálják rendszeresen, sok bak kifejezett társasági ember, aki imádja a központi szerepet.

Egészen addig, amíg a magánéletre nem kerül a sor… Ott aztán azonnal előtérbe kerül az értelem, és a praktikusság.

Persze a Bakoknak is fontos, hogy szerelmesek legyenek a házasságukban, de egész biztosan képtelenek feloldódni egy olyan kapcsolatban, ahol nem látják reálisnak a jövőképüket – akkor sem, ha egyébként szerelmesek.

Forrás

Szerző