Connect with us

Csillagjegyek

Csillagjegyek a boldogság sárga köves útján

boldogság
Megosztás

A horoszkópból kezedbe adja a boldogságra nyíló kapu kulcsát, és rávezet a helyes útra. Vajon mire vágynak a szívük mélyén a legjobban a csillagjegyek? Milyen út vezet a valódi boldogsághoz? Íme a részletek.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nem is találhatnál megfelelőbb pillanatot, hogy alapjaiban változtasd meg az életedet. Ha a munkahelyeden érzed rosszul magad, merj váltani, ha a párkapcsolatod romboló, lépj ki belőle máris. Megérdemled a boldogságot, megérdemled a tiszteletet. Vedd elő híres bátorságodat, és tedd meg a legfontosabb lépéseket.

Szűz

Szűz jegyűként talán túlzottan is a biztonságra játszol. Szedd össze a bátorságodat, és tégy valami szokatlant, valami merészet és merőben mást a megszokottnál. Mondj igent a kalandra és a boldogságra. Légy meglepő és kiszámíthatatlan, légy szabad és gondtalan. Hidd el, élvezni fogod a szabadságot, a változást.

Mérleg

Mérleg jegyűként ne is gondolkodj tovább. Tégy valami szokatlant, ami csak úgy jön magától. Hallgasd meg a szíved hangját. Merj kockáztatni, és ne törődj vele, mit mondanak a többiek. Vedd meg már ma álmaid ruháját, vagy bízd magad a fodrászod fantáziájára. Légy meglepő és váratlan. Imádni fogod a látványos változtatást.

Skorpió

Skorpió jegyűként próbáld ki az egyedüllétet. Töltsd az időt barátok és a szerelmed nélkül. Tégy valamit kizárólag a magad örömére. Megérdemled. Nézd meg a legújabb filmet a moziban, ülj be egyedül a kedvenc éttermedbe. Csak magadra, a saját igényidre figyelj. Meglátod, mennyire izgalmas „társ” vagy egyedül is.

 

<<< Ha nem ezt kerested, böngéssz tovább! >>>

 Kos

Kos jegyűként nagyon bátor és energikus típus vagy. Imádod az újdonságot, éppen ezért légy úttörő és kezdeményező a szerelemben a boldogság keresésében is. Merd elindítani, megírni a saját a szerelmi történetedet függetlenül attól, hogy férfiként vagy nőként születtél. A szerelem megéri a kockázatot, és ezt pontosan tudni is fogod, amikor megtalálod az igazit.

Bika

Bika jegyűként merj kockáztatni, és vedd fel a kapcsolatot a múltbéli szerelmeddel. Kérj persze bocsánatot tőle, ha szükséges, mutasd és éld meg a valódi érzéseket. Persze csak akkor, ha élénken él még most is valaki a gondolataidban, akivel nem zártad le végérvényesen a múltat. Tedd meg te a boldogság felé vezető első lépést. Megéri.

Ikrek

Ikrek jegyűként valósítsd meg álmaid utazását. Légy bátor és merész, fizess be arra az útra, melyre oly régóta vágysz és boldog leszel. Ne is gondolkodj, csak szervezd meg az utazást, és indulj – akár máris. Életre szóló élményben lesz részed, ráadásul megvalósítasz valamit a bakancslistádról. Pipáld ki, és jöhet a következő álomcél.

Rák

Rák jegyűként nagyon bátor és kezdeményező tudsz lenni – ha akarsz. Tedd meg az első lépést a karriered felé. Merj kockáztatni, valósítsd meg az álmaidat, válts munkahelyet, vágj bele az újba. Ott motoszkál a fejedben, amit a szíved mélyén szeretnél tenni. Mire várnál még? Indulj el a siker útján.

Nyilas

Nyilas jegyűként rád fér a luxus. Miért ne próbálhatnád ki? Válts repülőjegyet Olaszországba, foglalj szállást az egyik 5 csillagos szállodába. Engedd meg magadnak a különlegest. Egyszerűen csak élvezd a szabadságot, a gazdagságot, hogy megtehetsz bármit. Ne sajnáld a pénzt, a többi meg jön magától…

Bak

Bak jegyűként merd megmutatni magadat, a kreativitásodat, az érzékeny oldaladat a többieknek. Kockázatosnak tűnik persze, de éppen ezért próbáld megmutatni a valódi érzelmeidet. Mi lenne, ha kiadatnád a verseidet, vagy kiállítanád a fotóidat, vagy bármilyen alkotásodat? Engedd meg magadnak csak egy kicsit a lazítást…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként miért is ne lehetne a hobbid a munkád? Csináld azt, amit igazán szenvedéllyel teszel az életedben, ami a legnagyobb örömöt okozza neked. Kockáztass, merj belevágni a saját vállalkozásodba, egyszerűen csak ötvözd a hobbidat a munkával. Bámulatos sikereket érhetsz el.

Halak

Halak jegyűként próbálj ki valami igazán vakmerő mutatványt. Mit szólnál például az ejtőernyőzéshez? Ez a valódi bátorságpróba bámulatosan növeli az adrenalint benned, nem mellesleg legyőzhetsz minden félelmedet. Ne halogass tovább, élj most, ebben a pillanatban. Kockáztass, légy te is bátor és merész.

Forrás

boldogság

Szerző