Connect with us

Csillagjegyek

Hammmmm bekaplak! – A 4 legfalánkabb csillagjegy

csillagjegy,
Megosztás

Amikor a csillagjegyekről beszélünk, gyakran kerülnek elő olyan tulajdonságok, mint a szeretet, a karrier vagy az életcél. De mi a helyzet az étkezési szokásokkal? Vannak csillagjegyek, amelyek híresek arról, hogy különösen szeretik az ízeket és az étkezést, ne kerteljünk a ha-su-kat. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Bika – A minőség megszállottjai

A Bika jegyű emberek imádják az érzéki örömöket, és ez különösen igaz az étkezésre. A minőségi ételek és italok iránti szeretetük nem ismer határokat. A Bikák türelmesek és hajlandóak várni a legfinomabb fogásokra, nem elégszenek meg csak úgy bármivel. Szeretik a hagyományos recepteket és a kiadós ételeket. Nem csoda, ha egy Bika jegyű személy konyhájában mindig megtalálhatóak a legfinomabb sajtok, borok és húsok.

Rák – Szeretnek főzni másoknak

A Rák jegyű emberek szintén nagy evők. Számukra az étel nem csak táplálék: az otthonosság és a családi kötelékek kifejeződése is egyben. A Szeretnek főzni másoknak, és örömüket lelik abban, ha látják, hogy szeretteik élvezik az általuk készített fogásokat. Az érzelmi kötődésük miatt gyakran fordul elő, hogy bizonyos ételekhez vagy ízekhez erős emlékek fűződnek náluk.

Oroszlán – Kedvelik a kreatív és egyedi fogásokat

Szeretnek uralkodni – ez alól az asztalnál sem tesznek kivételt. Szívesen választanak drága és exkluzív ételeket, mert számukra az étkezés egyfajta státuszszimbólum is lehet. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, így gyakran választanak olyan éttermeket vagy ételeket, amelyekkel lenyűgözhetik társaságukat. Az Oroszlánok kedvelik a kreatív és egyedi fogásokat is.

Szűz – Precízek és részletorientáltak a konyhában is

Bár a Szűz jegyű emberek nem feltétlenül esnek túlzásba az étkezés terén, precizitásuk és részletorientált természetük miatt kerülhetnek be ebbe a listába. A Szüzek szeretik pontosan tudni, mit esznek, így gyakran választanak egészséges és tápláló ételeket. Azonban ha egyszer rátalálnak egy ételre vagy ízre, ami megfelel magas elvárásuknak, akkor abból nem engednek.

Édesszájúság és falánkság

Külön említést érdemelnek azok a csillagjegyek is, amelyek édesszájúságukról „hírhedtek”. A Mérleg vagy Halak jegyű személyek például  nehezen állnak ellen egy-egy csábító süteménynek vagy desszertnek. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden egyes Mérleg vagy Halak képtelen lenne kontrollálni falánkságát, de ezek a jegyek hajlamosabbak lehetnek arra, hogy engedjenek az ínycsiklandozó kísértéseknek. Mindannyian másképp viszonyulunk az étkezéshez, és bár az asztrológiai jegyünk nem határozza meg egyértelműen ezt a viselkedést, bizonyos tendenciák mégis kivehetők. Érdemes megfigyelni saját szokásainkat és másokét is ezen a területen – talán még  önmagunkon is meglepődhetünk olykor-olykor!

Segít az Univerzum

Szerző