Connect with us

Csillagjegyek

5 csillagjegy szülöttei a zöldszemű szörny foglyai

horoszkóp
Megosztás

Ha jön a zöldszemű szörny, a féltékenység negatív érzése könnyen elboríthatja az emberek agyát a lila köd, és ilyenkor képtelenség tisztán látni magunkat és a másikat. Vannak, csillagjegyek akiknél ez az állapot csak egy-két pillanatig tart, mások azonban képtelenek ilyen hamar túltenni magukat azon, hogy valaki szebb, vagy valamiben jobb lehet náluk. A féltékenység nagyon összetett érzés, többnyire a saját bizonytalanságunk, félelmünk és szorongásunk szüli, ezért nagyon nehéz kontrollálni. Az alábbi csillagjegyek azok, akik hajlamosabbak a zöld szemű szörny irányítása alá kerülni, és bármennyire próbálkoznak, nem tudják egyhamar visszavenni az irányítást.

Kos

A Kosok robbanékonyak, temperamentumosak és nagyon könnyen az érzelmeik irányítása alá kerülnek. Gyakran kerülnek összetűzésbe a környezetükkel, azt szeretik, ha ők azok, akik irányítanak. Habár egy csipetnyi féltékenységet még jól kezelnek, de könnyen belelovallják magukat, egyre több okot találva a zöldszemű szörny kiszolgálására, az pedig felemésztheti őket még akkor is, ha minden alapot nélkülöz.

Rák

A Rákok számos jó tulajdonsággal rendelkeznek, a többi között megbízhatóak, akik a családot mindennél fontosabbnak tartják, Nagyon együttérzőek, de sokszor bizonytalanok és túlérzékenyek. Mivel számukra a kapcsolat, és a társ adja meg a kellő biztonságérzetet, hajlamosak a túlzott féltékenykedésre is, ugyanakkor nyíltan csak a legvégső esetben beszélnek gyanújukról, érzelmi ügyeikről. Tudják, hogyan rejtsék el, vagy tudassák indirekt módon a problémáikat, még akkor is amikor már régen uralja őket a zöldszemű szörny.

Oroszlán

Az Oroszlánok őszinték és becsületesek, fontos számukra ugyanakkor az elismerés és a család is. Mivel tisztában vannak a saját képességeikkel, mások sikere őket nem érinti rosszul, amennyiben az megérdemelt. Ha nem, akkor sem féltékenyek, csupán az igazságérzetüket bántja az ilyen helyzet, de ezt képesek könnyen és gyorsan elengedni. A párkapcsolatában azonban más a helyzet. Az Oroszlánok hajlamosak úgy érezni, hogy nekik járnak bizonyos előjogok, és ha nem kapják meg kellő figyelmet és törődést akkor sértetté és dühössé válhatnak.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei a tökéletességre a rendre és a biztonságra törekszenek, nehezen viselik a kritikát, és sokszor szoronganak. Éppen ezért az irigység és féltékenység gyakori társuk, nehezen viselik, ha valaki könnyebben és jobban tud érvényesülni az életben náluk. Ő a párkapcsolatban hűséges és szolgálatkész, de mivel bizonytalan és kritikus is, a szerelmi élete sem mentes a féltékenységtől.

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesek és szélsőségesek, sok időbe telik, mire képesek valakiben teljesen megbízni. Nehezen viselik a bizonytalanságot, ezért hajlamosak a birtokló magatartásra. Ők sok titkot őriznek, de nem szeretik, ha mások titkolóznak előttük. Ha megérzik, vagy legalábbis úgy gondolják, hogy rejtegetnek előlük valamit, akkor könnyen támadóvá válhat, és nehezen felejti el, ha valaki megbántotta. (egijoslat.hu.)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>>>

zöldszemű szörny

Szerző