Horoszkópüzi, ami jól jöhet a hétvégén

Mi lehet jobb ígéret ahhoz, hogy kellemes legyen a hétvégéd, mint az, ha a “jókedv” lesz a legjellemződ szavad, amivel leírod hétfőn a megelőző két napod? Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni, vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a különböző csillagjegyeknél. Nézzük a horoszkópot, melyek ezek!

Friss, ropogós hétvégi horoszkóp – A Bikának szo-szo, az Ikreknek kedvük szerint alakul, a Tiedről győződj meg magad!

Péntek lévén ideje megtervezni, hogy a pár óra múlva kezdetét vevő hétvégét kivel-mivel fogod tölteni. Legalábbis, jó, ha van kész ötleted, ha a párod előáll az övével. Még az is lehet, hogy egyeznek az ideák, de, ha mégsem, egy pohár bor mellett biztosan kitörpölitek, hogy mi az, amit minkettőtöknek megfelel. Nézzük, horoszkópja alapján ki, mire számíthat!

A hétvégi boldogság-versenyt ez a 3 csillagjegy nyerheti meg! – Csekkold, hogy köztük vagy-e!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre a hétvégén. December harmadik hétvégéje csodás lehetőségeket tartogat nekik. Beérnek a várakozásaik, hiszen a bolygók támogatását élvezik. A másoknak megterhelő változások nekik inkább pozitívumokat hoznak, szóval okuk nem lehet a panaszra. Vajon te is köztük vagy? Megmondja a horoszkóp.

Hétvégeindítónak: óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse

Hátha pont most! – gondolhatjuk reggelente az első kávét szürcsölve. Év vége felé közeledve egyre gyakrabban összegzünk, tervezgetünk, ilyenkor még többünknek jut eszünkbe a mondat első fele. Persze, hogy mindannyian szeretnénk, ha sok pénzünk és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak az anyagi helyzet határozza meg a boldogságot, de azért szükséges ahhoz, hogy nyugodtabb életet éljünk.

Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén? Csekkoljuk le együtt a horoszkópot!

A Kosok nagyszerű hétvége előtt állnak, ha hagyják magukat sodortatni az árral. A Szüzek mozgalmas napok elé néznek, a Skorpiók hétvégéje pedig kellemes és örömteli lesz. A Nyilasok számára kellemes meglepetéseket tartogatnak a következő napok. Nézd meg, a horoszkóp szerint számodra mit tartogat december első hétvégéje!