Orbán Viktor és a malac figyelmébe: “ne birkózz disznóval! Mind a ketten sárosak lesztek, de ő még élvezi is” (Bernard Shaw)

Orbán Viktor, aki nem mellesleg Magyarország miniszterelnöke fesztelen disznóvágás-műveletének harmadik bőre is lehúzva: közösségi oldalán ecsetelte, hogy mekkorát “ölt” a hétvégén. Műfajában ez esetben is párját ritkította, bár erre kizárólag “kerítésen belül” lehet baromi büszke.

Tovább

Hétvégi horoszkóp-sms-ed érkezett! Kuckózás, vagy boltban-tömörülés? Ez itt a kérdés!

Nyakunkon a Karácsony, mostanság derül ki, hogy még mit kell (?) beszerezni, csomagolni, elintézni, kitalálni…. Azonban érdemes arra is gondolni, hogy ne hullafáradtan találjon minket az ünnep, hanem magunkat is hozzuk hangulatba és főleg pihenjünk előre egy kicsit. Erre megfelelő alkalom -a horoszkóp szerint- az előttünk álló hétvége!

Tovább

A Rák örömkönnyeket hullat, a Kos szenvedélyes lesz, a Bika nyugira vágyik – Megérkezett a hétvégi horoszkóp!

Szombat van, eljött a hétvégi -aktív, vagy passzív, ki hogy szereti- pihenés ideje. A horoszkóp szerint nem mindegy azonban, hogy a pihenésnek melyik fajtáját választjuk. A legjobb, ha mindenki úgy kapcsolódik ki, ahogy szeretne. Ehhez nyújthat segítséget, ha belenézünk, mit ígérnek a csillagok!

Tovább

Hétvégi “nagy dilemma” horoszkóp – Zsúfolódj a boltokban, vagy élvezd a jelent?

Három hét van hátra karácsonyig, ami igen fontos eldöntendő kérdés elé állít sokakat. Válassza a szokásos menetrendet és tömörüljön az utolsó percig az áruval-emberrel-vírussal zsúfolt üzletekben, vagy inkább fejben öltözzön ünneplőbe és készüljön lélekben a karácsonyra. Döntsön ki-ki habitusa, fontossági sorrendje alapján, de mielőtt meghozná a végső elhatározást, olvasson bele horoszkópjába, hátha megkönnyíti a választást!

Tovább

Befutott a hétvégi horoszkóp december 4.-5. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

A karácsony előtti időszak nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a teendők listáját is. Emellett nem mehetünk el lehunyt szemmel. A Bikák jobban teszik, ha végre belátják, hogy nem csak a munka létezik, és a Bakok hagynak időt maguknak lenyugodni. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége, előtte azonban nézz körül, milyennek ígérkezik a pénteked!

Tovább

Hétvégi horoszkóp november 27-28.: több csillagjegy életében is sorsdöntő lehet ez a 2 nap!

Van az úgy, hogy a csillagok állása a legtöbb csillagjegy szülötteinek életében fontos döntések meghozatalát sejteti. Pont ilyen az előttünk álló november 27-28-as is. Az alábbiakban összeszedtük, mire számíthatunk és a horoszkóp szerint miért is olyan fontos ez a 2 nap! Egyet azonban ne feledj: oltás és maszk!

Tovább

Ha hétvége, akkor horoszkóp! – Iránytű, hogy tudd, október utolsó weekend-jén miért, merre, meddig……

Na tessék! Ez is eljött! Itt az utolsó októberi hétvége és a hozzá tartozó elengedhetetlen horoszkóp, hogy tudja mire számíthat. Úgy tűnik, az aktív pihenés uralja a terepet, lehet például aktívan “semmit tenni”, akinek az a klassz, de lehet passzívan kirándulni, lődörögni, vagy ami tetszik. A lényeg: mindenki igyekezzen azt csinálni, amit akar!

Tovább

Hétvégi horoszkóp – új üzeneted érkezett! Nézd meg, mit üzennek kifejezetten Neked a csillagok!

A Kosoknak békés, csendes és harmonikus hétvégét ígérnek az égiek, az Oroszlánok számára az a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak mindenre. A Szüzek pedig, ha jó hétvégét szeretnének, akkor menjenek társaságba – garantáltan sokat fognak nevetni. Nézd meg, számodra mit üzen a horoszkópod, mit tartogatnak a csillagok!

Tovább

Horoszkóp a hétvégére, hogy tudj tervezni! – A Bikáknak kellemes lehetőségeket, Ikrek napjai a kedvük szerint alakul, a Vízöntőknek pedig…

A Bikák számára kellemes lehetőségeket rejt ez a hétvége, csak ne zárkózzanak el a világtól, a körforgástól. Az Ikrek napjai a kedvük szerint fognak telni, a Vízöntőknek pedig magukat kell előtérbe helyezni: ez a hétvége szóljon róluk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Tovább

Október első hétvégi horoszkópja! – Ez a hétvége a “hasznos dolgot csinálás” ideje

Na tessék! Ez is eljött! Itt az első októberi hétvége és a hozzá tartozó elengedhetetlen horoszkóp, hogy tudja mire számíthat. Úgy tűnik, az aktív pihenés uralja a terepet, lehet például aktívan “semmittenni”, akinek az a klassz, de lehet passzívan kirándulni, lődörögni, vagy ami tetszik. A lényeg: mindenki igyekezzen azt csinálni, amit akar!

Tovább

Pont időben: befutott a hétvége horoszkópja! – Igazán apróságon múlik, hogy igazán boldog, vagy veszekedős napok várnak….

Ezen a hétvégén nagyon sérülékeny és törékeny a harmónia. A szerelmi horoszkóp szerint valójában csak apróságon múlik, hogy igazán boldog, vagy pedig veszekedős napok várnak rátok… A harmadik szeptemberi hétvégén törékeny az érzelmi harmónia. Te is, a párod is érzékenyebbek lehettek bizonyos dolgokra, s most különösen fontos, hogy megtaláljátok a közös hangot, s minden programban, döntésben azonos legyen az álláspontotok. A kompromisszum a béke, a boldogság és a szerelem érdekében kikerülhetetlen.

Tovább

Ha hétvége, akkor horoszkóp! – Szeptember első hétvégéjét klasszisokkal kedvezőbbnek fogod érezni, mint a korábbiakat!

És ez is eljött! A mai napot kell csak kibekkelned és máris rádvirrad az ősz elsőhétvégéje! Rengeteg változást hoz az idei lombhullás időszaka: a srácoknak elindult a suli, lassan előszedheted a melegebb cuccaidat, a vízpart helyett más kikapcsolódás-helyszín után kell nézned. Mindehhez ad segítséget az első őszi hétvége horoszkópja!

Tovább

Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! – A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak kifejezetten jól fogja érezni magát!

Azt nem tudja megmondani a horoszkóp, hogy mit pakolj a bőröndödbe, -ebben az időjárásjelentés lehet hasznos- de abban segíthet, hogy mire figyelj a hétvégén. A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak csillagjegy kifejezetten jól fogja érezni magát. És te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat ez a hétvége? Olvasd el, mit jósolnak a csillagok az elkövetkezőre!

Tovább

Hétvégi horoszkóp, hogy tudd, miért, merre, meddig……

Nyakadon július soron következő hétvégéje, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két (három?) napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább

Hétvégi horoszkóp! – iránytű, hogy tudd, július 17-19 között miért, merre, meddig……

Nyakadon július soron következő hétvégéje, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két (három?) napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Tovább

Csillagjegyek, akiket minden főnök szeret – Nyugi, még 2 szundi és itt a hétvége!

Tudom, szívesebben lennél már nyakig vízben a kedvenc strandodon, de fogadd el, hogy még csak csütörtök van és próbáld az adott szituból kihozni a legtöbbet. Te vagy a csapatépítők és az értekezletek sztárja is? Esélyes, hogy a csillagjegyedben van a szerencséd!

Tovább

Érdekel a hétvégi szerelmi horoszkópod? – Ne fogd vissza magad, olvasd!

Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is! Akár párkapcsolatban élsz, akár szingliként telnek a napjaid, az alábbiakból megtudhatod, számíthatsz-e és, ha igen, milyen előjelű meglepetésre szombat-vasárnap. Ne csüggedj akkor sem, ha nem ez a Te hétvégéd, csak 7-et kell aludnod és itt a következő!

Tovább

A csillagjegyek így töltenék szívük szerint a hétvégét! – Rád mennyire igaz?

Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd az második júliusi hétvégén azzal, amit igazán szeret? A horoszkóp csillagjegyed alapján segít a válaszban és a választásban. Persze, ha a következő hétvégét azzal töltenéd, amit te szeretsz a leginkább, akkor minél előbb mutasd meg neki is ezt a horoszkópot. Vidám és örömteli hétvégét kívánunk!

Tovább

Kormánybejelentés: jönnek a soknapos hosszú hétvégék! – A Gergely-naptár is a “regnáló szolgálatában”?

Amikor 1587-ben XIII. Gergely pápa rendelete szerint bevezették Magyarországon a Gergely naptárt, még biztosan nem gondolt rá senki, hogy 2021-ben egy Schanda Tamás nevű Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettes kormánya nevében jófejségüket bizonyítandó bejelenti, hogy a következő -választási- évben tele leszünk soknapos munkaszüneti lehetőséggel.

Tovább