Connect with us

Bulvár

Ilyet még nem láttál! Ennek a 6 csillagjegynek nem elég, hogy nyár van, még a pénzügyei is hasítanak

Megosztás

Ez a nyár több csillagjegynek is szerencsét hoz pénzügyekben, de lesznek olyan csillagjegyek is akik sokkal többet kell dolgozzanak azért, hogy pénzt keressenek.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Ez a nyár több csillagjegynek is szerencsét hoz pénzügyekben, de lesznek olyan csillagjegyek is akik sokkal többet kell dolgozzanak azért, hogy pénzt keressenek.

Kos

Sikereid lesznek a munka terén, a pénzügyeid jól alakulnak, de lesznek változások. A szerelmed megmarad, de az egészséged változó lesz. Ez a nyár szempontból továbbra is jónak mutatkozik, a fizetésed nőni fog. Ha nem beosztott vagy, hanem saját vállalkozásod van akkor a vállalkozásod sikeresebb lesz, több bevételed lesz. Sok Kos csillagjegyű  befekteti a jövedelme egy részét a meglévő vállalkozásba vagy olyan dologba amellyel eddig nem foglalkozott.

Bika

Most teljesen megváltozik az életed, rengeteg munka, a szerelmi életed javulni fog, kiváló egészség. A legfontosabb számodra a spiritualitás, külföldi utazások, tanulmányok, filozofálás. A nyár jó marad pénzügyileg is, az a fontos, hogy ugyanolyan jól fogsz keresni, minden számlát ki fogsz tudni fizetni. Ha egy vállalkozásba szeretnél befektetni akkor nagyon alaposan gondold át mert, ha nem vagy tisztában minden apró részlettel akkor el is veszíthetsz mindent. Fogadd meg a jótanácsokat mielőtt döntesz.

Ikrek

A legfontosabb dolog számukra 2020-ban a munkájuk, a spiritualitás, a személyes átalakulás, filozófia, a külföldi utazások, a társadalmi élet és a barátok lesznek. A pénzzel való viszonyuk komplikált és változó lesz, az Ikrek többet fognak keresni 2020-ban ezért többet is vásárolhatnak. Lesznek olyan pillanatok amikor nem kell aggódni a pénz miatt, mert eleget fognak keresni ahhoz, hogy mindent ki tudjanak fizetni, de lesznek olyan periódusok is amikor sokat fog kelleni dolgozniuk azért, hogy pénzük legyen. Az Ikrek jegy szülöttei örökölhetnek is. Ezt a pénzt fel kellene használniuk az adóságok kifizetésére. A 2020-as év tehát az Ikrek számára elég nyugodt lesz pénzügyileg.

VÁGOD?

Rák

A rákok számára a legfontosabb a társadalmi élet, a szerelem és a munka lesz. Sok munka és stratégia váltás, személyes átalakulás vár rájuk. A család a legfontosabb motiváció számukra. Lehetőségük lesz a Rák jegy szülötteinek arra, hogy helyrehozzák azokat a tévedéseket amiket a vállalkozásukkal vagy a befektetéseikkel kapcsolatban követtek el. Az év végén pedig sok jó ajánlatot fognak kapni.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. Csilla

    2022.06.30 14:08 at 14:08

    2020ban?
    Az már elmúlt…

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük