Bulvár

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket!

Ne hagyd ki! Hétvége, de milyen? Életbevágó változásokat jeleznek a csillagok!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Amikor igazán szerelmes vagy, minden pillanatodat megosztanád a szerelmeddel. Mégsem töltheted vele minden idődet, hiszen napközben elválaszthat a munka, a kötelességek, Ilyenkor érdemes bedobni néhány rövid üzenetet, amellyel nemcsak az ő, de a saját napodat is könnyedén feldobhatod. Íme, ilyen üzeneteknek örülnek a csillagjegyek.

Az Oroszlán imádja a dicséreteket

Az Oroszlánnak mindennél jobban esik, amikor dicsérik. Szóval méltasd őt minél többször. Üzenetedben leírhatod, milyen jól nézett ki legutóbb, vagy mennyire jól megállja helyét a munkahelyén, és egyáltalán mennyire jó, hogy van. Nélküle talán az élet is megállna. Nála nem a téma a fontos, inkább az, hogy az apró sikerei ne múljanak el észrevétlenül.

…ha a kedded érdekel….

Könnyen előfordulhat, kedves Oroszlán, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrő lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsőre békítő kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítő ereje van!

A Szűz nem bánja a nyitott kérdéseket

A Szűz egyik erőssége, hogy minden részletre kiterjed a figyelmet. Ha nyitott kérdést teszel fel neki, azzal egyben lehetőséget is adsz, hogy rendszerezze a gondolatait, és minél alaposabban válaszolhasson a témára. Igaz, ehhez némi türelem is szükségeltetik, viszont tutira nem fogod megbánni…

…ha a kedded érdekel….

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Szűz, hogy este ne legyen túl nyűgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielőbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

A Nyilas nagyon szereti a vicces üzeneteket

A Nyilas humorérzéke páratlan, ő az egyik legviccesebb csillagjegy. Jó kedélyű emberről lévén szó, szívesen nevet bármiféle humoros dolgon. Küldj neki ezért minél több tréfás üzenetet, vicces szöveget, a hatás nem marad el. Egészen biztosan nagyon vidám napotok lesz.

…ha a kedded érdekel….

Használja kivételesen jó meggyőző képességét, kedves Nyilas, hogy az emberek ne csak hallják, hanem kövessék is, amit mond. Ha sikerül ezt ma elérnie, később még nagyon sokan lehetnek hálásak majd önnek. Higgyen magában, s abban, amit csinál, mutasson példát a gyakorlatban is és akkor biztosan hallgatni fognak a szavára!

A Bak szívesen fogadja a javaslatokat

A felelősségteljes Bak mindig szereti tudni, hol, kivel és mi történik. Lepd meg őt minél többször például a randi ötletének üzenetével, aztán együtt közösen megtervezhetitek a részleteket. Értékelni fogja, hogy szervezel és előre gondolkozol, és persze azt is, hogy számíthat rád. A többi jön már magától.

…ha a kedded érdekel….

Ma számos jó ötlete támadhat, kedves Bak, melyeket azonban, nagyrészt a körülmények miatt, meglehet, hogy nem sikerül érdemben a gyakorlatba is átültetnie, s ez kissé frusztrálttá teheti önt. Ne hagyja, hogy ez a kedvét szegje, csak még egy kicsit legyen türelemmel, s tartson ki, akkor hamarosan látványos sikereket érhet majd el, a mások által most még nehezen adaptálható újításaival!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!