Connect with us

Kerítésen túl

Nincs baj a migránsokkal, sőt…

Megosztás

Nem mindenhol „irtják” a migránsokat, sőt…

Megosztás

Miközben Európában nem csak a magyar vezetés tiltakozik kézzel-lábbal a migráció ellen, a világ egyes, nem is távoli részén örömmel és jó kedvűen, mint a gazdasági fellendülés letéteményeseit fogadják őket.

Például Grúzia

A finom ételek és jó borok hazájában a humorérzék is a népesség fő jellemzője, ezért nevetnek olyan jókat azon, hogy ha nem tudnád, hogy Tbiliszibe, Grúzia fővárosában vagy, akár azt is hihetnéd, hogy Ukrajnába tévedtél, annyi mindenfelé, például az autókon is a szolidalitást jelképező ukrán zászló. Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy ezeket legtöbbször orosz menekültek autóin látni, minden világos lesz.

Ők sem úszták meg Putyint

A grúzok maguk is álltak háborúban Putyin Oroszországával, ezért most különösen szórakoztatja őket a fent leírt jelenség, az ukrán zászlók az orosz menekültek autóin -írja a Die Presse.

Amit viszont igazán humorosnak élnek, az a tény, hogy Vlagyimír Putyin azzal a magatartással, amit a kiművelt emberfőkkel szemben követ, rengeteg nagyon képzett és tehetséges fiatalt űzött el országából. Ennek az elnöki politikának az az eredménye, hogy a bevándorló oroszok soha nem látott gazdasági növekedési pályára állították a kis kaukázusi országot, olyanra amire önmaguk talán soha nem lettek volna képesek.

(Képünk illusztráció)

Eközben Magyarországon!

Szerző