Connect with us

Kerítésen innen

A Magyar-napszemüveg újra téma: licitáljon rá, hogy segítsen egy rászoruló családon! – A pillanatnyi állás: 300.000 forit – Frissítve: 1.200.000!

Bruck Gábor: Magyar Péter – hoz vagy visz?
Megosztás

A Menczer-Megafon által híressé tett napszemüvegét Magyar Péter licitre bocsátotta, ezzel használva fel nemes célra a kormányközeli „véleményvezérek” pitiáner hírverését. Egy kommentelő: a „Hogyan kell a támadó fegyvert az ellenfél arcába tolni” című szakkönyvünk első fejezetét olvashatták….”

Kikiáltási ár: 10.000.- forint

„Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget. A kikiáltási ár: 10 ezer forint.

A befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján.

A liciteket kommentben várom. Kérem, csak olyanok licitáljanak, akik nyertes licit esetén valóban kifizetik a felajánlott összeget. Április 22-én 18.00 óráig várom a felajánlásokat. Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.”

-írta Magyar közösségi oldalán.

A licit vasárnap 10.45-kor, fél órával a közzététele után 300.000.- forintnál tart.

Amúgy…

Elgondolkodtam, hogy ha egy „kerítésen kívüli”, vagyis nem magyar állampolgár nyeri a licitet, akkor a befolyó összeg „külföldi támogatásnak” minősül Lánczi szerint? És, ha igen, akkor milyen „irgum-burgumot” von maga után?

A kommentekből…

„Az utóbbi 10 évben meg nem mondom, mennyi támogatást fizettem különféle ügyekért, ami az állam feladata lenne. Ezek a felhívások társadalmilag hasznosak, növelik az empátiát, de rá is világítanak Orbán totálisan felelőtlen társadalmi felfogására.”

„Orbán üzeni, ezt már ő sem hagyhatja szó nélkül. Licitre ajánlja a méltán elhíresült rogyasztott nadrágját, ami még mindig napi használatban van, de sosem volt kimosva.”

„Es aki megveszi elkuldheti Menczer Tamasnak sok szeretettel, hogy abban jobban lassa az arvalevelu lent a nemzeti parkban”

„Zseniális. Naponta győződöm meg róla. Belevaló, tökös játékos! Mindent úgy forgat,hogy visszanyal a fagyi. Ezt imádom”

„Óriás helyzetkihasználás!Kedves Péter nagyon jó a humorod és a szíved.”

„Szerintem tartsd meg a szemüveget, már a védjegyed lett és inkább a debreceni tüntetésen legyen kint egy pénzgyűjtő ,,urna”, többen tudnánk adományozni, sok kicsiből több gyűlne össze? a szándék az megvolt így is már (zseniális agyjárás)”

„Hajrá Menczer! Lehet licitálni. Itt a lehetőség hogy segíts egy nehéz sorsú családon. Most mutasd meg ki vagy.”

„A család adatait is publikussá tehetnéd, számlaszámot, én is segítenék illetve szerintem sokan mások is!”

Kapcsolódó

Emlékeztetőül

Április eleji hír volt, hogy Menczer Tamás, a Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója egy debreceni fideszes fórumon. szónoklatának egy részét a Facebook-követőivel is megosztotta, a poszt alatt pedig megjelent Magyar Péter is. Szó szót követett valahogy így:

Tomi, (…) Kommunikációs géniusz vagy. Legalább ilyen jó államtitkár is voltál. Csak így tovább” – írta a bejegyzés alatt a NER-ből kicsekkolt Magyar.

A válaszra pedig nem kellett sokat várnia:

Igaza van, ön előttem jár. Én például soha nem venném fel titokban a feleségemet, mondván, ezzel „megvédem” őt… Igaz, nadrágszíjjal és övcsattal sem „védeném” soha. Ön valóban előttem jár. A kényszeres kommentelése szórakoztat, derék példaképe, Márki-Zay Péter jut eszembe. Deák Danit még nem hívogatja? MZP azt is csinálta. Szerintem Dani várja a hívását.
Ui.: Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a narcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női
”.

– kommentelte Magyarnak címezve Menczer és innen nem volt megállás…..

Csak úgy….

Ha egy gépezet beindul…. A „Megafon-véleményvezér” más utasítás híján ezek után sem szégyelli magát:

Szerző