Connect with us

Voks 2024

MKKP: megfelelő helyre, a megfelelő ember: EP-be szakértőt, kabaréba humoristát

MKKP: megfelelő helyre, a megfelelő ember: EP-be szakértőt, kabaréba humoristát
Megosztás

„Le Marietta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt EP listavezetője úgy döntött, nem vesz részt az M1 EP-Választás 2024 című bohózatában, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem képviseltetjük magunkat. Valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en” – írja Tóth Imre Bruti humorista Facebook-oldalán.

„Nem én választottam a „vitát”, a „vita” választott engem!”

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) EP-listavezetője, Le Marietta egy hete jelentette be, hogy nem vesz részt a köztévé listavezetői vitáján. Helyette delegálja a köztévés vitába a humoristát a párt. A Kutyapárt közleményében kiemelte, hogy

„EP-listavezetői vita helyett az MTVA előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, így ehhez alkalmazkodunk”.

Ezért döntöttek úgy, hogy a köztévében a 2022-es választáson már bevált humoristát küldik a mostani vitára:

Emlékeztetőül…

Az élőben sugárzandó köztévés vitára 11 párt kapott meghívást, ezt, és a 8 perces időkeretet is kritizálta már többek között Magyar Péter is, akinek eredetileg a követelése volt, hogy a köztévén legyen vita, más felületen sugárzott vitán nem akart részt venni. Azt múlt hétig nem lehetett biztosra tudni, hogy ezekkel a feltételekkel ő részt vesz-e az M1-es vitán, ekkor azonban országjárása egyik állomásán közölte, hogy részvétele mellett tüntetést szervez a vita helyszíne elé.

Magyar Péter a kapuk előtt… – Demonstrációra hívja népét a Várkert Bazárhoz az EP-listavezetői vita idejére

Csak úgy…

Egy bejegyzés a Facebook-ról:

„Ha úgy érzed, hogy még nem ígértünk eleget, akkor írd meg nekünk, hogy még mit ígérjünk meg!”

Csak úgy 2.

„I. NAGY (pánik) ÁRVERÉS MA ESTE 6 ÓRÁTÓL, ÉLŐBEN!

Nem mindig csak kérünk, adunk is valamit cserébe! Mivel majdnem minden pénzünket rátok költöttük, így szükségünk van a támogatásotokra ahhoz, hogy tudjunk kampányolni és folytatni a munkát. De persze tudjuk, hogy nem csak adni jó, hanem kapni is, így most nem csak pénzt kunyerálunk, hanem árverésre bocsátunk néhány egyedi tárgyat! Így már tétje is van az adományozásnak! Licitáljatok az egyedi gyártású karóránkra, amelyből összesen 2 db készült, a KutyiKlokk-ra!

⭐️⭐️⭐️ ÁRVERÉSRE KERÜL ⭐️⭐️⭐️

  • Gergő egy szürke pólója;
  • Szin Richárd legendás napszemüvege;
  • 1 db majdnem fiktív számla 2019-ből;
  • 1 db összesen két példányban limitált, magyar gyártású Evolvens x MKKP automata óra – magánszemély felajánlásának hála
  •  … és néhány apróság ?”

Szerző