Búcsú Gábor György filozófustól, szerencsére nem azért

Mielőtt még félreértenék a címet, a búcsú annak szól, hogy Gábor György elhagyta azt a közösséget, a facebookot, aminek pedig nagyon jót tettek írásai, hiszen alig néhány társával hihetetlen színvonalemelkedést hoztak az elszabadult indulatok közé azokkal is, amik egyetértést és azokkal is, amelyek vitákat váltottak ki.

Gábor György: Fürjes Balázs továbbra sem értesült arról, hogy a szemforgatás nem olimpiai szám, hiába folytat komoly edzéseket…

“Fürjes Balázs ismét megmerítkezett a Léthé feledést hozó vizében, tett néhány karcsapást az amnézia hullámaiban, majd kijövet a vízből, levezetésként szemforgatott egy kiadósat…” – vonta le következtetését Gábor György filozófus közösségi oldalán.

“A legrosszabb férfi tanár is jobb, mint a legjobb női” – Vitassuk meg, indítványozza Perintfalvi Rita

A következő elképesztően szexista gondolatokat olvastam egy az “Egyház és közélet” oldalán megjelent cikkben, ami az Állami Számvevőszék jelentésére reagált, ahol ugye a diplomás nőket tették felelőssé a házasságok és a termékenységi mutató csökkenése miatt – írta közösségi oldalán Perintfalvi Rita teológus.

Békesi László: az Orbán-rezsim egyik legnagyobb bűne: a politikai közbeszéd lezüllesztése, meggyalázása

Megrökönyödve olvastam, hogy Orbán arra a kérdésre, miért nem lesz nyilvános vita a választási kampányban MZP-vel, az ellenzék miniszterelnök jelöltjével, azt válaszolta: “azért nem lesz vita, mert nem lesz”. Nem érvelt, nem indokolta meg elutasító válaszát. Írja közösségi oldalán Békesi László egykori pénzügyminiszter.