Connect with us

Bulvár

Súlyos baleset érte a Magna Cum Laude-t – „Tegnap a zenekar egy része újjászületett”

Teljes a káosz! Kilométeres torlódások, újabb útlezárások - Friss helyzetjelentés
Megosztás

Balesetet szenvedtek a Magna Cum Laude zenekar tagjai az M4-es autópályán. A Facebook-oldalukon számoltak be a szerencsétlenségről, amiben ők könnyebb sérüléseket szenvedtek, egy embert azonban mentőhelikopterrel vittek kórházba a mentősök. Elmondásuk szerint épp egy koncertre tartottak.

A baleset pénteken történt, és egy defekt okozta

Az együttes turnébusza előtti jármű kereke durrant ki, és megpördült az úton, ők pedig már nem tudtak időben megállni. A kisbusz felborult az ütközés következtében, de ennek ellenére csak kisebb sérüléseket szenvedtek a tagok. Ám a másik autóban egy ember súlyosan megsérült, légi úton vitték kórházba.

„Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton.

Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre.

Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét. Mivel a zenekar jelen posztban minden rendelkezésünkre álló információt közöl, megkérnénk a sajtó munkatársait, hogy közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressenek minket. A mai naptól kezdődött a zenekar egy hetes pihenő szabadsága, így egyébként sem tudnánk rendelkezésre állni.”

Friss híreink!

Szerző