Connect with us

Bulvár

A Schumacher-sztori folytatódik – Ralf és párja

schumacher
Megosztás

A síbalesete óta kómában fekvő egykori F1 legenda Michael Schumacher állapota időről időre címlapokra kerül, most azonban testvére az egykor ugyancsak sikeres F1 versenyző Ralf robbantott egy hatalmasat.

Coming out

Vasárnap este a közösségimédia-oldalán coming outolt Ralf Schumacher Forma-1-es versenyző, Michael Schumacher testvére. A hétszeres F1-bajnok öccse az Instagramon tett közzé egy képet, amelyen ő és a párja látható.

A legszebb dolog az életben az, amikor a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz

– írta a posztban Ralf .

schumacher

Schumacher döntése  nem lehetett egyszerű

A 49 éves sportembernek korábban volt már felesége, Cora Brinkmann, akivel 2001-ben házasodtak össze, majd 2015-ben váltak el. Közös gyerekük is van, a most 22 éves David, aki – az apjához, a nagybátyjához és az unokatestvéréhez hasonlóan – autóversenyző lett. A képhez hozzászólt fia is:

Nagyon örülök, hogy végre találtál valakit, akivel igazán kényelemben és biztonságban érzed magad, függetlenül attól, férfi-e vagy nő. Én 100%-ig melletted állok, apa, gratulálok és a legjobbakat kívánom

– írta.

Ralf 1997-2007 között versenyzett a Forma–1-ben, ahol összesen három csapatnál, a Jordannél, a Williamsnél és a Toyotánál fordult meg. Tíz év alatt hatszor nyert futamot, illetve huszonhétszer volt dobogós

-írja Blikk.

Kapcsolódó

schumacher

Szerző