Connect with us

Kerítésen innen

Megvan ki ül Vágó István székébe

vágó
Megosztás

2000-ben, vagyis 24 éve startolt el először a Legyen Ön is milliomos! Vágó István vezetésével, amely fantasztikus sikereket ért el a tévéképernyőn. Ez köszönhető a játékosoknak, illetve annak is, hogy a tavaly elhunyt kvízmester neve már-már egybeforrt a produkcióval. Hamarosan újra láthatják a nézők, de ezúttal Palik László vezetésével. Vágó özvegye elmondta, mit gondol erről -írja a Blikk.

Újabb trónkövetelő

Hamarosan újra visszatér a tévéképernyőre Palik László, aki az utóbbi időben a saját YouTube-csatornájára készített tartalmakat. Három év mosolyszünet és hosszas egyezkedés után végül elvállalta, hogy ő vezesse Vágó István legendás kvízműsorát, a Legyen Ön is milliomost! A kvízjáték műsorvezetője utoljára Gundel Takács Gábor volt, a legutóbbi részt pedig 2019-ben adták le, vagyis több mint 5 év elteltével köszönne vissza.

Tudnak titkot tartani

„A csatorna dolgozói előtt is titok volt a visszatérés, sokunk most, a hírekből értesült róla. Mindenkit nagyon meglepett, mert úgy véltük, a három évvel ezelőtti hangos távozása után sem Palik, sem a csatorna vezetősége nem akar többé közösen dolgozni. Ám úgy tűnik, most megtört a jég”

– nyilatkozta nemrégiben a portálnak az egyik csatornához közel álló forrása.

Vágó István özvegye is nézni fogja

Arról, hogy a Vágó István által népszerűvé vált Legyen Ön is milliomost! ezúttal Palik fogja vezetni, az elhunyt tévés özvegye, Vágó Judit is elmondta a véleményét. Állítása alapján ezt még ő is meg fogja nézni a TV2-n, pedig egy ideje már be sem kapcsolta tévét.

„Azt mondom, amit István is mondana erre: sok sikert, hajrá fiú! Ugyanis mindig drukkolt a játékvezetőknek, és ugyanezt kívánta annak idején Fábry Sándornak, Friderikusz Sándornak és Gundel Takács Gábornak is. Nem volt benne soha fájó nosztalgia, miért is lett volna, hiszen ő állt fel, ő akarta 2008-ban abbahagyni. Sőt, szeretettel, a legjobb szándékkal meg is nézte a műsort a tévében, valahányszor megpróbálta valaki tovább őrizni a műsor jó emlékét. Én is így teszek majd. Ha adásba kerül, feltétlenül megnézem, pedig István halála óta már kizárólag külföldi hírműsorokra kapcsolok”

– árulta el a Best magazinnak.

A legutóbbi műsorvezető, Gundel Takács Gábor is a sajtóból értesült a hírről, hogy visszatér a műsor, melyet elmondása szerint szívesen folytatott volna.

„Valahányszor újraindul ez a formátum, sokan azt gondolják, nem feltétlenül szerencsés Vágó székébe beülni. Talán valóban kell hozzá bátorság és általánosságban igaz, hogy nem jó más műsorát átvenni. Ám ne felejtsük el, a 2008-as első megszűnést követően alig egy évvel később, majd újabb két év szünet után próbálták meg feléleszteni a műsort. Én már lényegesen hosszabb szünet után következtem. Azóta ismét eltelt újabb öt év, és valószínűleg az embereknek hiányzik annyira, hogy ezúttal újra sikeres legyen”

– fejtette ki.

Ezeket olvasta már?

vágó istván

Szerző