Vágó István - Városi Kurír

Sorting by

×

Vágó István nem állít, csak “figyelemfelkelt”….. – Sikerült?

Az elmúlt napok híre Orbán Viktor és a slepp ügyében az volt, hogy újra 2/3-a első kerítésen kívüli látogatása Ferenc pápához vezetett, ahová elkísérte -többek között- felesége, Lávai Anikó és helyettese -de ki volt ez idő alatt a főnök?- Semjén Zsolt is. Vágó István nem állít semmit, de figyelemre méltó dolgot talált ezzel kapcsolatban.

Tovább

Nagy Feró kiadta, “mi lényege”: “…hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?” – Hogy mi hozta ki a sodrából és ki a címzett? Kiderül…. – Frissítve!

Nagy Feróról köztudott, hogy “teljes testtel” Fidesz-szimpatizáns és az sem titok, hogy ami a szívén, az bárdolatlanul jön ki a száján. Esetünkben Vágó István hozta ki az öreg rockert a sodrából. Vágó “bűne” a véleménye arról, hogy a szintén a Fidesztől nem túl távol álló Németh Alajos, ismertebb nevén Lojzi lett az Artisjus elnöke.

Tovább

Vágó István: ha jól értem, Hollik bejelentette, hogy megint lesz Gyurcsány-Orbán vita…

Vágó István tűpontosan ráérzett a holliki “csattanós válasz” jelentésére, ami feltehetően elkerülte a fidesz-kommunikátor figyelmét, aki úgy próbálta meg Márki-Zay Péter kihívását miniszterelnöki vita-ügyben elkenni, hogy Orbán nem áll ki az “alkalmazottal”. Ez a kifogás eleve szánalmas, de arra feltehetően megteszi, hogy elvakulték hozsannázzanak a “főnök bátorságához”!

Tovább

Vágó István: külpolitikai kiskáté kezdő külügyesek számára, hogy könnyebb legyen felismerni a barátot és az ellenséget

Külpolitikai kiskáté kezdő külügyesek számára, hogy könnyebb legyen felismerni a barátot és az ellenséget. Alaptétel: Magyarország az Európai Unió és a NATO tagja. Ezen belül a fontosabbak ábécé sorrendben….

Tovább

Vágó István: miért hazudik a Blikk?

Vágó István éppen Budán intézte mindennapi teendőit, amikor szembe találta magát Orbán Viktor otthonával. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a felfedezést követően nem akart csöndben távozni, ezért becsöngetett a miniszterelnökhöz, ám a kaputelefonból nem érkezett válasz. Közösségi oldalán számolt be a történtekről, bejegyzésében pedig elárulta, a szomszédok közölték vele, Orbán már elköltözött a budai házból – írta a Blikk vasárnap este fél 8-kor.

Tovább

Vágó István: így működik nálunk – mindannyiunk pénzéből – a “pártatlan közszolgálat”!

Jogos a kritika, miszerint a közpénzből fenn- és eltartott úgynevezett magyar közmédia, -a pártatlan közszolgálat-  aminek az lenne a feladta, hogy párt-függetlenül tájékoztassa a lakosságot az országban-világban történtekről, messze nem ezt teszi. Csütörtökön iskolapéldáját láthatta, aki odakapcsolt, miként próbálja javítani az “elfogultság-statisztikáját” az M1.

Tovább

“Azt tudom ki Vágó István, de ki ez a Budai Gyula?” – Budai kihúzta a gyufát saját követői körében is!

Budai Gyula nem épp pallérozott elméjéről híres-hírhedt, de ezzel mit sem törődve mindenről van véleménye és mint az az oktondikra oly jellemző, fennen hirdeti, hogy éppen mire gondol. Esetünkben Vágó Istvánnak ment neki, mérsékelt sikerrel. Követői keményen beleálltak a Fidesz ex elszámoltatási tótumfaktumába.

Tovább

Vágó István: meghökkentő beismerés Lánczitól: ha kilépünk az EU-ból, az azzal az előnnyel is járna, hogy a fiatalok nem tudnának Nyugaton munkát vállalni

“2021 júliusában eljött az ideje annak, hogy most már komolyan vegyük fontolóra esetleges kilépésünket egy ezer sebből vérző, birodalmi tüneteket mutató, a kelet- és közép-európai tagállamokkal látványosan lekezelően, arrogánsan bánó államszövetségből” – ezzel a gondolattal kezdődik az Orbán-rezsim vezető kormánylapjában Fritz Tamás “Ideje beszélnünk a huxitról” című írása. Lánczi Tamás szerint a Huxit….

Tovább

Karácsonyon nincs, Vágón van sapka, egyiken ezért, másikon azért “verik el a port” – Amikor a bokszzsák visszaüt

Most, amikor a főpolgármester nyelvtudásbéli hiányosságaitól zeng a királyi média, különösen ironikus, hogy Vágó Istvánt pedig éppen az ellenkezőjéért,  széleskörű idegennyelv-ismeretéért támadják ugyan ők, méghozzá a maguk sunyi, álszent módján. Úgy tűnik azonban, hogy a DK-s politikussal is pechjük van, hiszen Karácsony Gergely után, Ő is visszavág.

Tovább

Köves Slomó, Wintermantel Zsolt, és az elmúlt hét — Lapzsemle, gratulációval

Az EMIH vezetője és az ő sajtója nem akarja észrevenni, hol van a szélsőjobb. Újpest bukott emberét idegesíti az EU-zászló.

Tovább