Connect with us

Kerítésen innen

… és Pintér Sándor nem szégyelli magát….: a Bethesda Gyermekkórház 10 millió forintért indított gyűjtést

Tényleg megvárjuk, amíg Pintér miniszter megtanulja, hogy a XXI. században egy Unió-tagországban a nőknek jogai vannak?
Megosztás

Nem milliárdokat szeretne a Bethesda Gyermekkorház -megjegyzem ez is elsőbbséget kellene élvezzen mondjuk a reptérvásárlással, vagy a mini Dubaj-támogatással szemben!- mindössze 10 millió forintot szeretne, amiből megjavíttathatnák a már meglévő klímájukat és még 4-et beszerelhessenek a műtőkbe, kezelőkbe.

Magyarország vezetőinek szégyene!

Közszolgáink, akiket ne feledjük, hogy mi fizetünk azért, hogy az érdekeinket képviseljék, úgy tűnik tesznek arra, hogy milyen körülmények között gyógyulhatnak a gyerekeink, dolgozhatnak az orvosok azért, hogy gyógyultan hazatérhessenek. A Bethesda Gyermekkorház közösségi oldalán tette közzé az alábbi bejegyzést:

„Rendkívüli helyzetben fordulunk most hozzátok🙏! A hetek óta tartó elviselhetetlen hőséget már a mi kórházunk sem bírta😢.

Fül-orr gégészeti műtőnk speciális klímaberendezése megadta magát, ami miatt műtéteink tervezhetősége bizonytalanná vált. A műtői klíma javításához, illetve további 4 rendelőnk klimatizálásához kérnénk most segítségeteket. Összesen 10 millió forintra lenne szükségünk meghibásodott rendszerünk javításához és új légkondicionáló berendezések beszerzéséhez.

Hiszünk abban, hogy országos összefogással, nagylelkű adományozók csatlakozásával a probléma mihamarabb meg tud oldódni, hogy a Bethesdában gyógyuló gyerekek ebben a nagy melegben is olyan színvonalas gondoskodást kaphassanak, amilyet megérdemelnek ❤️.

Gyűjtésünket segítheted:

  • 💳️bankkártyás adományozással a https://bka.hu/bankkartyas-adomanyozas/ felületen,
  • 💸illetve az MBH 10300002 – 20350699 – 70073285 számlaszámra történő banki átutalással; megjegyzés rovatban a “Klíma” szó feltüntetésével.

Cégek támogatását is hálás szívvel fogadjuk! Kérdés esetén keressétek bizalommal kollégáinkat az alapitvany@bethesda.hu e-mail címen!
A legapróbb segítség, akár egy megosztás is rengeteget jelent! Köszönjük!”

Kapcsolódó

Szerző