Connect with us

Kerítésen innen

Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel – üzente Magyar Péter Orbán Viktornak – Frissítve!

Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel - üzente Magyar Péter Orbán Viktornak
Megosztás

Orbán Viktor miniszterelnök pár napja tartotta meg éves tusványosi nagy beszédét, amelyben előadta az aktuális helyzethez igazított világértelmezését. Erre reagált hétfőn Magyar Péter, a Tisza Párt újdonsült elnöke és európai parlamenti képviselője.

Hohó, kolléga….

„A miniszterelnök tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki”

– írta Magyar Péter egy Facebook-posztban hétfőn. Magyar szerint fontosabb a nagy világpolitikai értelmezések helyett inkább Magyarország belföldi problémáira koncentrálni, melyeket hosszan el is kezdett sorolni:

„Orbán beszélt világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról, békéről, csak épp annak az országnak a problémáiról nem, amelynek vezetésével megbízták.

Nem beszélt a széteső egészségügyről, a klímaberendezések hiányában elmaradó gyermekműtétekről és létfontosságú kezelésekről. Nem beszélt a szétvert oktatásról, a tanár-, orvos- és ápolóhiányról. Nem szólt a 60 %-os élelmiszerinflációról, a kiürülő magyar vidékről, a Nyugat-Európába menekült majd egymillió honfitársunkról.

Nem tartotta fontosnak, hogy szóljon a 3 millió létminimum alatt élőhöz. Nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val. És érthető módon nem hirdetett harcot a saját családját éltető, mindent átható korrupció ellen se”

– írta az ellenzéki politikus hozzátéve:

„Világrendszerváltás, latte avokádó, konnektivitás. Itt tart Orbán Viktor 2024-ben. Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel. De még Terikével sem. (…)  ui.: tudja valaki, mi az a latte avokádó?

Frissítés!

Magyar Péter szavaira a Fidesz részéről Menczer Tamás kommunikációs igazgató reagált, ekképpen:

„Peti, az, hogy nem érted a miniszterelnöki beszédet, nem a beszéd hibája. Azért van, mert egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban…”

Szerző