Orbán ásót ragadott, tárgyalt, gyerekekkel helyeskedett Türkenisztánban, majd hazatért

Orbán Viktor miniszterelnök Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Csák János kulturális és innovációs miniszter, Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter társaságában utazott Türkmenisztánba, a közép-ázsiai diktatúrába.

Biztos távolságban…. – Orbánt a baráti Türkmenisztánban is giga-asztal választotta el vendéglátójától

Az asztal szélesség-hosszúság lenne a keleti nyitás országainak új mértékegysége, vagy csak Orbán Viktort „tisztelik meg” a távolságtartással? Esetleg megrendeltük már -ahogy szoktuk- a térség eddigi leg… – asztalát a Karmelitába, ami, ha esetleg nem férne be, akkor fittyethányva Lázár építési-stopjának azonnali fal- és nyílászárórombolással kerülhet méltó helyére?

Juszt László: Habony 5 milliárdot, Garancsi 10 milliárdot tett zsebre kaszinó-osztalékból. Biztos, hogy a lángosokkal kell “élőben” elszámolni?

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Az év 22. hetében ezeket tartotta volna aktuális „megérdeklődni valónak” Orbán Viktor szokásos pénteki „interjúja” alkalmával….