Oltásiterv helyett, ahogy esik, úgy puffan! – száguldó lassulás?

Lassan megszokjuk, hogy mióta rátört a világra és Magyarországra a járvány, Orbán Viktor mindig kiemel egy mutatót, amiben ezért, vagy azért elfogadható a kormány teljesítménye, és csak azt ismétli, mint egyetlen és üdvözítő adatot. Emlékezzünk arra a mikor a halálozások száma alakult kedvezően akkor abban mért, majd mikor felpörgött ejtette az adatot, és jött az átoltottság, most ez is veszni látszik. Mi lesz a következő üdvhonban, ha bukik az “oltásiterv”?

Tovább

Kemény szavak egy polgármestertől: a gátlástalanság kora

Molnár Róbert jogász, Kübekháza polgármestere jó ideje minden hétvégén az Azonnalin jelentkezik rovatával, a Majomszigettel, mi most a legutóbbi “Áldjon meg téged az Orbán Viktor ” című  a gátlástalan hatalomról szóló jegyzetének egy részletét közöljük.

Tovább

A nemzeti focializmus kiáll az európai futball-illiberalizmus mellett

Az európai, nemzetek fölötti fociliga már több, mint húsz éve napirenden van, ám az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) eddig rendre le tudta törni ezeket a törekvéseket. Most Orbán is kardot rántott a futball-illiberalizmus védelmébe

Tovább

Tavasz végén jönnek a fő-türkök “nagyszabású üzleti fórumni” – Így mulat egy ….., na nem az a bizonyos úr!

Emlékeznek még Orbán miniszterelnök Türk-őrületének kezdetére? Na és arra, hogy mennyibe került nekünk ez a merőben új haverság? Szerdán videokonferenciát tartottak a Türk Tanács tagállamainak vezetői, köztük a megfigyelői státusszal rendelkező Magyarország képviseletében Orbán Viktor miniszterelnök, aki nem bírt magával és az egész brancsot meghívta hozzánk “kerítésen belülre”.

Tovább

Orbánt “elküldték gyufáért” a rezidensek – Ilyen, amikor a fagyi visszanyal

Orbán Viktor péntek rádiós ész-osztása közben ismét megengedett magának egy lábszagú viccet. A miniszterelnök újabb bárdolatlansága, ami a rezidensekről szólt, többekből is visszhangot váltott ki. Minden megszólaló vérmérséklete szerint reagált, Bödőcs Tibor humorista például ezt írta: “A miniszterelnök ne vicceljenek, én se lopok”. Nem maradt csendben az érintettek szervezete a Magyar Rezidens Szövetség sem.

Tovább

Orbán Viktor rugalmasan viszonyul az elhalálozási statisztikákhoz

Amíg kevesen haltak meg a járványban, addig a kormány a járvány elleni védekezés sikerét a halálozások arányában mérte. Amikor sokan haltak meg, akkor az orvosok és az ápolók lettek a felelősek. De valójában korábban is jóval többen haltak meg, mint ahogy tavaly tudtuk- írja tényfeltáró cikkében a Szabad Európa.

Tovább

Orbán Viktor valami furcsa narancssárga mátrixba került, ahol párhuzamos valóságok futnak – Ujhelyi István jegyzete

Igen, jól olvassák: azt a jogállami mechanizmust támadta meg az európai bíróságon a Fidesz-kormány, amelyet Orbán Viktor néhány hete hősies küzdelemben a szőnyegre vitt, megsemmisített és kivégzett.

Tovább

Orbán szerint Izrael a világjárvány elleni harc világbajnoka

A hatékony politikai irányítás a koronavírus-világjárvány elleni küzdelem sikerének előfeltétele, ez az izraeli lecke – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Benjámin Netanjahu izraeli és Andrej Babis cseh kormányfővel közös találkozóján Izraelben  csütörtökön.

Tovább

“Orbán neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává…”

Magyarország korlátlan ura Orbán Viktor. A Hősök terétől a Várig hosszú, kacskaringós utat tett meg. Napjainkra az egykori lánglelkű ifjúból nem maradt semmi. Valamikori mentorát, Soros Györgyöt kiáltotta ki a magyarság ellenségének, mert a milliárdos nézeteit a nyitott társadalomról veszélyesnek tartja saját hatalmára.

Tovább

Talpra, Orbán fürkészei, portyázói! Munka van!

A hatalmas fejetlenség közepette, amikor Orbán miniszterelnöknek harcolnia kell Brüsszellel, -vagyis magunkkal, mint uniós tagokkal- meg az egységbe tömörülni látszó ellenzékkel és Gyurcsánnyal is, itt az idő, hogy valami olyanért ugrassza fürkészeit és portyázóit, ami életeket menthet!

Tovább

Semmi kecmec! – 10 kemény kérdés Orbán Viktornak

Az alábbi levelet benne 10 fontos kérdéssel  Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz az internet-népének egy része Dr. Papp Lajos szívsebész professzornak tulajdonítja. Hiába keretük azonban a forrást nem leltük meg a professzor oldalain, így a kérdéseket -fontosságuk okán – forrás megjelölés nélkül tesszük közzé. Amennyiben időközben hitelt érdemlően kiderülne a valódi szerző kiléte, természetesen korrigálunk.

Tovább

Gábor György: “…valamennyi egyház fölött ott lóg Damoklész Viktor kardja”

És ekkor és itt dőlt el, hogy azok az egyházak, amelyek a legfőbb úr (nem az Örökkévalóra, hanem a Karmelita kolostor legfőbb lakójára gondolok) szemében szálkát képeznek, a primitív személyes gyűlölet és az úton-útfélen hangoztatott, összehazudott és már a látszatokra sem odafigyelő módon praktizált könyörtelen és irgalmatlan „keresztényi” (bruhaha) bosszúállás okán meghurcoltatnak és meggyaláztatnak. S persze valamennyi egyház fölött ott lóg Damoklész Viktor kardja…

Tovább