Orbán Viktor - Városi Kurír

Sorting by

×

Rácz séf: „..ha szemtelen voltam, kaptam egy maflást, pofán vertek kétszer, egyből tudtam, hogy mi az, hogy rend, fegyelem…”

Rácz Jenő Hajós András és Linczényi Márkó társaságában vett részt Istenes Bence műsorában, az IstenEstben. A fő téma az apaság volt, egy idő után pedig felvetődött, hogy szabad-e felpofozni a gyermeket. A séf szerint igen, hiszen Ő így tanulta meg mi a rend és a fegyelem. Véleményével nincs egyedül, hiszen hasonlóan nyilatkozott a témában Schobert Norbert is és ki ne hagyjuk a sorból Orbán Viktort, aki nem részletezte nevelési elvét, de arról megemlékezett, hogy vele sem bántak gyerekkorában kesztyűs kézzel. 

Tovább

Közlöny van róla: tudja minek lett minisztere? A magyar életmód (?) és nemzet értékei védelmének!

A magyar életmódot és nemzeti értékeinket védő miniszteri biztossá nevezték ki V. Németh Zsoltot – áll a Magyar Közlönyben. A volt államtitkárt négy évre nevezték ki. Juttatásait -vagyis azt, hogy mennyit adunk neki a közösből- a miniszterelnök szabadon állapíthatja meg.

Tovább

A gyermekvédelmi (?!) népszavazáson Orbánt cserben hagyta a népe, most ő és csapata tesz rájuk

Nagy volt a csend az érvénytelen, gyerekvédelminek mondott népszavazás óta a kormány részéről ezen a téren, de most szóba került a téma abban az interjúban, amit a Mandiner készített Répássy Róbert igazságügyi államtitkárral.

Tovább

Riszálja úgyis, úgyis? – Orbán aláírta Brüsszelben, ami ellen itthon tiltakozik

Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok – szól az Orbán Viktornak tulajdonított kijelentés, amely kétségtelenül új értelmet nyert ezen a héten. Azt eddig is tudtuk, hogy a Fidesz miniszterelnöke politikai pávatáncosként rendszerint mást mond Brüsszelben és mást saját választóinak a köztévében, most azonban…

Tovább

Orbán Viktor koronázási ünnepségére itt lehet helyet foglalni!

Mi a közös Orbán Viktorban és Isaurában? A válasz előtt elevenítsük fel a Rabszolgasors című brazil televíziós sorozat 1986-tól futott a hazai képernyőkön, melyben Isaura, a rabszolgalány keserű hétköznapjait követhettük nyomon. A kosztümös szappanopera olyan égbekiáltóan sikeres volt Magyarországon, hogy állítólag az emberek pénzgyűjtésbe kezdtek a rabszolgalány felszabadítására. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, de…..

Tovább

A Foodpanda ahol tud, segít! – Állásajánlat 70+-osoknak – De hát őket egyszer már megvédte a leszakadástól az Orbán-kormány, nem?

Félreértés ne essék, nem a Foodpandát akarom kritizálni, ők csak észrevették, hogy Orbán Viktor ispán, vagy éppen most mi, és regnálótársai az oly sokszor emlegetett nyugdíjkiegészítéssel, ami fejenként átlag pár ezres lehet és az sem havonta, nem oldották meg a szépkorúak tömegének kajagondját.

Tovább

“…gyerekként nem gondoltam volna, hogy a Lúdas Matyi nem csak mese, hanem prófécia is!” – Fidesz-irány a középkor, ami előre van…?

„A történelmi hagyományokra, a történeti alkotmányunk vívmányaira való tekintettel” vármegyékre nevezné át Kocsis Máté a megyéket. A Fidesz frakcióvezetője kedd este nyújtotta be az Alaptörvény-módosítási javaslatát, amelyben ez a változtatás is szerepel.

Tovább

Orbán-Zelenszkij telefonos csúcs-találkozó

Ukrajna elnöke kedden felhívta Orbán Viktor miniszterelnököt; a megbeszélésen Ukrajna európai integrációjáról, a háborús menekültek befogadásáról valamint a magyar-ukrán együttműködés egyéb területeiről volt szó – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

Tovább

Ha a feje tetejére áll az Orbán-Nagy páros és a Védett Társadalom Alapítvány, a “népek” akkor is a Ryanair-el utaznak?

Nem csitul az adok-kapok a kormány és a Ryanair között amiatt, hogy a társaságra is kivetett az extraprofit-adót a cég nyíltan felvállalva – nem fű alatt, “majd megoldjuk valahogy” módon- érvényesíti a jegyáraiban.

Tovább

Na miből lett nemzetstratégiai ügy? – Orbán rendelkezett, hogy Mészáros Lőrinc újabb bankhoz juthasson!

Kikerült a versenyjog szabályai alól a Sberbank hitelállományának átvétele! A tegnap este kiadott Magyar Közlönyben jelent meg az a rendelet, amely nemzetstratégiai jelentőségűnek minősíti az ügyletet.

Tovább

Közlöny van róla! Kedvezményt kapnak azok az újságosok, akik csak “bizonyos” sajtótermékeket forgalmaznak?

Sokáig azzal játszottam az “ellenállót”, hogy egy-egy nagyobb közértbe betérve az újságos-részlegnél például a Demokrata folyóirat elé tettem egy 168óra példányt, vagy a napilapokkal játszottam el, hogy a kormánypropagandát takartam olyan lappal, amiben megemlítettek más nézőpontot is. Még jó, hogy manapság már felhagytam e kedvtelésemmel, mert lassan nem találnék olyat, amit előre sorolhatnék….

Tovább

Orbán-sasszé: bárhova telepíthet Magyarországon fegyveres erőket a NATO

Ne keressen róla óriásplakátokat, sem vezércikket a kormány-közeli sajtóban, de azért jó ha tudja, hogy szép csendben megváltoztatta álláspontját az Orbán-kormány egy elég fontos kérdést illetően. A pálfordulás indoka nem világos, a korábbi “szigor” alig több mint három hónapot volt érvényben.

Tovább

Orbán Viktor az öltözőben

“Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, a legutóbb jó tíz éve, a hollandiai 5-3-as vereségünk után tettem ilyet – mondta Nemzeti Sportnal Orbán Viktor. – Most azonban a csapatkapitány Szalai Ádám kérésére személyesen gratuláltam a válogatott tagjainak, leírhatatlan volt a hangulat a magyar öltözőben.”

Tovább