Connect with us

Kerítésen innen

Menczer -a kis butus- szerényen: Én leszek a legrosszabb rémálmuk – mármint a főnökei -a polgárok- legalább felének

Amilyen a kommunikációs igazgató, olyan a Fidesz és olyan a kormánypárt, amilyen a választója.....
Megosztás

Menczer Tamás jelenlegi Fidesz-KDNP kommunikációs igazgató és országgyűlési képviselő, vagyis közszolga, méghozzá -szigorúan csak- rangját tekintve nem is a sima talpasok közül úgy tűnik, elfelejtette, hogy mint ilyen a teljes magyar lakosság szolgálatában áll. Erre utal az a tény, hogy nagyjából az ország felének megüzente, hogy igényt tart a „legrosszabb rémálom” és a „hideg lehelettulaj” címekre, ami az ellenzékieket illeti.

Hogy is van ez?

Tök normális, ha erre a mondására az érintett adófizetők felvonják a szemöldöküket és úgy gondolják, hogy

figyelj, Pubi, ez esetben keress magadnak más munkát, mi nem finanszírozunk tovább egy demokráciából, politikusi kvalitásból megbukottat.

De nézzük, mi is késztette coming out-ra Menczert:

„Azt tudom Önnek mondani, hogy hozzám eljutnak információk a Tisza Párt belső köreiből, mert ott nem zárnak résmentesen a történetek, és az emberek beszélnek. Kétfajta információ jutott el hozzám. Ugye én azt mondtam Magyar Péter kritikájára, hogy egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint az, amit ő a diszkóban csinált. Jelesül, hogy bántóan fiatal lányok orális kielégítését imitálta, már elnézést kérek. És ugye hozzám kétfajta információ jutott el a Tisza Pártból. Az egyik az az, hogy Magyar Péter, amikor meghallja az én nevemet, idegesen rágcsálja az asztal szélét, mint egy zavarodott óvodás kisgyerek. Ez helyes, helyesnek gondolom, maradjon is így, így is fog maradni, majd teszünk és teszek róla.De a másik, hogy a tiszások azzal vigasztalják magukat, hogy amit én leírtam és elmondtam, azt nem szabad, ilyet nem szabad leírni és elmondani. Erre viszont az én válaszom az, hogy micsoda? Megcsinálni szabad, amit mindenki lát és ami az igazság, azt elmondani nem szabad? Ez egy furcsa demokratikus fölfogás.Tehát, azt tudom mondani minden baloldalinak, tiszásnak is, gyurcsányistának is és mindenkinek, hogy mindig ki fogom mondani róluk az igazságot, számíthatnak rám, és én leszek a legrosszabb rémálmuk, a jeges leheletemet fogják érezni a tarkójukon, úgyhogy számíthatnak rám a jövőben is az igazság kimondásával kapcsolatban.”

A fentieket a Fidesz sajtó nevében küldte ki közleményként Menczer Tamás, aki egyébként mindezt a köztelevízióban mondta el Facebook-bejegyzése szerint.

A hozzászólásokból….

„Ugyan már, Hofi Gézát idézve: „laposabb vagy a tehénszarnál”. Hideg lehelet.. A kegyelmi ügy pont ugyanilyen volt: megcsinálni szabad, de elmondani azóta sem mondtatok el semmit! A kínai hitel dettó, a Paks 2 szintén, a Budapest – Belgrád vonal szintén, soroljam még…?”

„Tomi, tőled már a kiscsoportosok se szarták össze magukat, amikor évet ismételtél a nagycsoportban és durciztál a homokozó szélén. Pont ettől vagy olyan, amilyen. „

„Jeges lehelet a tarkónkon? Tisztelem a nemi irányultságát, de nekem a tarkómra ne lehelgessen. Vannak erre sokkal jobb, befogadóbb férfiak a fideszkdnp soraiban.”

„Én is szeretem kimondani az igazságot. Az igazság pedig az, hogy ez a menczer még a kontraszelektált fidesznyikek mezőnyéből is kitűnik kapitális ostobaságával.”

„Kedves Tamás! Szívesen meghallgatnám az “igazságot” arról, hogy a suttyó szakadt farmeros csöves fideszes fiatalokból, hogy a viharban lett 30 év után milliárdos, amikor csak az állami fizetésüket kapták?”

„Ezzel az a probléma, hogy: 1. Magyar Péter mögött áll legalább 1,2 millió szavazó, adófizető, akiket a kormányzat ugyanúgy képviselnie kell, mint a FIDESZ szavazó táborát. Ezt nyilván Menczer úr elfelejti. Pedig az ellenzékre szavazók pénzéből IS él. 2. A TISZA nem baloldali párt, ahogy a Jobbik sem az. Nyilván Menczer úr világképében van a megváltó, igazhívő FIDESZ és mindenki más. Ez nem baj, azonban államtitkárkén, vagy hívjuk közszolgának az egyszerűség kedvéért ne pártpolititával foglalkozzon, hanem gondoskodjon Magyarország nemzetközi megjelenítéséért, ezért kapja a fizetését és nem azért, hogy más nyakába lihegjen. Lehet, hogy a külker szakon ezt nem oktatták (ti. pártpolitika és kormányzás közötti különbséget).”

„Sikerült egy Holliknál is ostobábbat találni a Párt kommunikációs igazgatójának, és hát nagyon szeretne egy kis figyelmet, mert ő nagyon félemeletesnek tartja magát.”

trump

 

Szerző