Havas Henrik: én ezzel az Orbánnal annak idején együtt néztem meccset a Megyeri úton….

Havas Henrik rendszeresen jelentkezik Facebook-oldalán olyan bejegyzésekkel, amiben egy-egy hír kapcsán eszébe jutó történetet mesél el. Most egy meccs (az, amelyikben az Arsenal megverte a Manchester United-et) indította be a gondolkodót és Nick Hornby-n át Esterházy Péter közbeiktatásával a “kistigrisek” kitérőt említve sima út vezette Orbán Viktorig. Az érdekes eszmefuttatását betűhíven közöljük.

Read more

Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a “felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét “kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Read more

Kacsalábon forgó „falusi szálláshely” az ott “takarító” fideszes polgival, amire 50 millió forint(!) EU-s támogatás folyt el – Hadházy újabb “találmánya”

“Betegszabadságát tölti! Meg a mi pénzünket költi!” – írta egy kommentelő Hadházy Ákos bejegyzéséhez, amiben bizarr beszélgetéséről írt Eged István Pétervására fideszes polgármesterével a kacsalábon forgó „falusi szálláshely” kerítésén keresztül.

Read more

„Nekünk nehogymá’ az Unió mondja meg, hogy mit csináljunk” – ennyire futja a kormányzati érvkészlet

Miért sérti a kormány szuverenitását, ha javul az egészségügy? Tényleg nem értem a Fideszt. Fel nem tudom fogni, hogy miért sérti a jelenlegi kormány szuverenitását, ha valaki jobb egészségügyet akar Magyarországon – írta Ujhelyi István egy nyílt levélben, amiért a kormány elutasítóan lép fel az Európai Egészségügyi Unió programja ellen.

Read more

A hitelminősítő negatívra változtatta kilátásainkat – Fideszre fordítva mindez: “befektetésre ajánlja Magyarországot a Fitch Ratings”

Hiába no, ideje megtanulni fideszül, különben még szembesülnénk a valósággal, ami ugye tök felesleges, hiszen az csak felviszi a gyanútlan honpolgár adrenalinját, amire nincs felkészülve a magyar egészségügy.

Read more

Szia, Uram! Van valami átadni való? Hogyne, a kemence, Isten áldásával…..

Ínséges időben -és ez a mostani az- minden átadni valóért le kell hajolni! – vallhatja Cseresnyés Péter, Nagykanizsa 3. számú választókerületének régi-új országgyűlési képviselője és, ha már szalagot vág, akkor azon legyen papi áldás is, mert manapság ez a módi.

Read more

Meglepő fordulat: a kétfarkú kutyák megtalálták Pokorni Zoltánt az Öveges-program mögött

Bemutatjuk, hogyan ette meg az egykori oktatási miniszter, Pokorni Zoltán kerületében a Fidesz “oktatási holdudvara” a kerületnek az Öveges program keretében oktatásfejlesztésre adott EU-s százmilliókat és hogy hány szálon kötődnek az ezeken a közbeszerzéseken nyertes cégek Béres Istvánhoz, Pokorni Zoltán örökös tanácsadójához, valamint magához a polgármesterhez – olvasható a Kétfarkú Kutya párt honlapján a részletes, bizonyítékokkal alátámasztott beszámoló.

Read more

Pin It on Pinterest