Kampánybotrány! – Ki fizette a közönséget a fideszes képviselő előadásán?

Újabb fideszes kampánybotrány helyszíne volt Pécs, a mecsekalji város. Kővári János kormánypárti politikus előadásán talán ha harminc ember jelent meg, ám mint kiderült ezek zöme is fizetett néző volt. A kérdést azonban, hogy ki fizette őket, akárcsak a forró krumplit egymásnak dobálják az érintettek.

Tovább

Rab László: a visszaugató macska, avagy: bele kell tartozni a nemzeti burzsoáziába

Törvénytelen volt Völner kartárs megfigyelése, mondta a csontkorrupt igazságügyi (!) álomtitkár ügyvédje, és tényleg, micsoda disznó dolog, hogy hetvenvalahányszor milliós zacskókat vesz át, és közben van pofájuk megfigyelni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 3-as hétről.

Tovább

A pedofil-törvény a lélek tudósai szerint ártalmas és veszélyes! – A voksszerző kampánytrükk…

Benne van az Alaptörvénynek nevezett joghalmazban, hogy az anya nő, az apa pedig férfi; és április 3-án népszavazás is lesz arról, hogy (egyebek mellett) kell-e az óvodásoknak a nemváltó műtétek lehetőségéről értesülni. Ezért – lévén a közügyek iránt érzékeny állampolgár – felkeltette a figyelmem a Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Pszichiátriai Társaság nyilvános állásfoglalása az LMBTQ-passzusokkal megtoldott, ún. pedofil-törvény ügyében.

Tovább

Szél Bernadett: üzenem a fideszeseknek oda a pártközpontba: ilyen teljesítmény után több szerénységet elvtársak, több szerénységet!

Hallom, Orbánék szerint én akarom fizetőssé tenni a magyar egészségügyet. Bocsánat, melyik országban tetszenek élni ott a Fidesz Pártközpontban?! Nézzük csak meg a tényeket, jöjjenek velem! – hívta a téma iránt érdeklődőket Szél Bernadett közösségi oldala bejegyzésében.

Tovább

Magyar György: két vádlott és egy gyanúsított biztosítja a NER kétharmadát!

Ez valami elképesztő: a NER parlamenti kétharmadának biztosítása érdekében két, korrupciós ügyekben bíróság elé citált vádlott és egy gyanúsított is részt vehet a Fidesz-KDNP képviseletében az Országgyűlés munkájában. Erre a rendszerváltozást követően még soha nem volt példa.

Tovább

Vita a vitáról – Ki itt a sánta kutya?

Nem gyakori, hogy portálunkon kommentelők kommentjét kommentáljuk, de ezúttal nem állom meg. Ha már olvasónk megtisztelt azzal, hogy elolvasta írásomat, sőt megjegyzéseket is fűzött hozzá, kivételesen választ is érdemel, ha már az esetleges (esélytelen) miniszterelnök-jelölti vitáról mondott vitatkozó véleményt.

Tovább

Vásárhelyi Mária: Magyarország, az európai nyelvi zárvány

Békeidőben nehéz nagyobb tragédiát elképzelni egy ország számára, mintha a regnáló hatalmi elit az ország elbutításában, szellemi színvonalának folyamatos rombolásában érdekelt. Márpedig nálunk éppen ez a helyzet. Évtizedek óta tartó meggyőződésem, hogy Magyarország sorozatos történelmi tragédiáinak, rossz, esetenként öngyilkos politikai döntéseinek, sodródásának egyik legfontosabb oka a nyelvi bezártság.

Tovább

Narancsőrület: „Az igazi férfi az Fideszes szavazó!” – Na de kérem, mi lesz a női Fidesz-funokkal?

Még jó, hogy a Telex újságírója szemfüles volt, különben soha nem tudhatná meg ország-világ, -már, akik tudnak a magyar nevű világnyelven olvasni- hogy a Fidesz egyik “leányvállalata” önállósította magát és a kiadottokon túl Ők is kitaláltak egy merőben új megközelítést a kormánypárt híveinek beazonosítására. A próbálkozást azóta nagy bátran törölték.

Tovább

Megválasztották az Európai Parlament alelnökeit – Járóka Lívia utolsóként végzett, visszalépett!

A testület kedden szavazott a 14 alelnökéről a jelenlegi parlamenti ciklus hátralévő két és fél évére. A strasbourgi plenáris ülésen leadott szavazatok alapján az első fordulóban kilenc, a második fordulóban pedig három alelnököt választottak. A Fidesz jelöltje, Járóka Lívia a szavazás megkezdésekor visszalépett.

Tovább

Megyünk Seychelle-re! – Az elmúlás költségei – Akció választás előtt

A feleségem ezen a borús hétfői napon álmomban gyöngéden fejbeverve azzal ébresztett álmomból, hogy ideje lenne indulnunk a Seychelle szigetekre nyaralni, hiszen az a túl okos és mindenkihez nagyon barátságos macskajancsi nemrégiben elintézte minden magyar nyugdíjasnak, hogy mehessünk oda nyaralni, bármilyen is az oltási bárcánk.

Tovább

Magyar György: akinek van rá pénze, támogassa a pártok választási kampányát, nincs mitől tartania!

Megindult a „tarhálás” a pártok részéről: pénzbeli támogatást kérnek a választási kampányhoz. Nincs ezzel semmi baj, legfeljebb azt a kérdést lehet feltenni, hogy a Fidesznek valóban szüksége van-e újabb forrásokra, hiszen eddig is közpénzmilliárdokból hülyítik az embereket. Most Márki-Zay Péterék is ehhez a módszerhez folyamodtak, ami szintén nem kifogásolható, ha az adatvédelmi szabályokat betartják.

Tovább

Besétáltam Németh Szilárd utcájába, elérte a célját: felháborodtam! – Ritkán találkozni az orcátlanság ilyen fokával….

Sok mindent elhiszek Németh Szilárdról, bár nem ismerem személyesen, de közel 10 éve olvasom a megnyilvánulásait és abból azt szűrtem le, hogy nem tartozik a szellemtörténet óriásai közé. Azt azonban nem tudom elképzelni, hogy annyira egyszerűagyú lenne, hogy véletlenül posztolt volna -vagy hagyta, hogy valaki megtegye helyette- közösségi oldalára 2 óra különbséggel olyan emberhez, közszereplőhöz, pártjának prominenséhez, még a bírkózótótumfaktumához is méltatlan bejegyzést.

Tovább

Vásárhelyi Mária: senki ne mondja, hogy a kormány nem tudta volna elhitetni saját híveivel, hogy oltakozni fancy, trendi és szexy. El tudta volna, ha akarta volna….

Beletört volna az Orbán-bicska abba, hogy rávegye a híveit és haptákba állítsa a tőle függőket, hogy vegyék fel a koronavírus elleni oltásokat? Ez lett volna az a pont, amikor a “nép” ellenállása a regnáló fennállásának ideje alatt először a sarkára állt? Vagy egészen másról van szó? Vásárhelyi Mária szociológus közösségi oldalán fejtette ki véleményét a témában.

Tovább

Az “az ájtatos stüszivadász” törvényjavaslata nyomán: aki lemond a jogáról, 500.000.- forintot kap, de izibe’

Szép csendben, sunyi módon zajlik a Fidesz újabb aljas akciója. Sok százezer mélyszegénységben élő rokkant honfitársunk kapott egy levelet az év végén. Ebben az áll, hogy ha lemondanak a jogaikról, (és ezzel a sokkal több pénzről) akkor most gyorsan, a választások előtt kapnak még 500.000.- forintot – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán a nem újkeletű, ám annál felháborítóbb kormány-próbálkozással kapcsolatban.

Tovább

Az ellenzék fő szövetségese: Orbán – Ha én csak feleannyira is okos lehetnék…!

Hiába a pocsék járvány- és válságkezelés, az voksvásárló juttatásokat felfaló infláció, hiába a jövőt felemésztő költségvetési hiány és államadósság, hiába bukott le a tolvaj igazságügyi államtitkár, az ellenzék egyelőre nem mutat vonzó, kormányzóképes erőt sem az utcán, sem a kommunikációban.

Tovább

Rab László: MZP olyan motívumot melegített fel a gráci ápoltról, mely közkeletű az egyszerű nép köreiben – Medve a jégen

Márki-Zay kartárs szerepéről lesz szó az év első szŰrreáljában. Meg arról, hogy a gyanús ügyeiről elhíresült szegedi önkormányzati képviselő hogy jutott be szelfizni a világ legzseniálisabb biztonsági szolgálata, a TEK szeme láttára Macron budapesti látogatásán. A végén Lonci bácsiról is említést teszünk, amint a káposztaágyás szélén billeg. Rab László szupertitkos beszámolója az 22/1-es hétről.

Tovább

Bruck András: egy viszonylag fiatal politikusgeneráció áll szemben patologikus hazudozókkal és kivénhedt tolvajokkal – A kutya neve, Ego

Az egyik állítólag alkalmatlan a feladatára, nem csapatjátékos, az egyéni babérokra tör, ezért jobb azonnal megszabadulni tőle. A másik meg állítólag inkább érdekelt saját pártja további erősítésében, mint a kormányváltásban, ezért minden eszközzel nehezíti az előző dolgát. Írja Bruck András közíró.

Tovább

A Simonka-ügy összezilált még a Fidesz “döntéshozóját” is

Az utóbbi időben csend honol sajtókörökben a Simonka-ügy néven elhíresült bűnügyről amelyben egy főfideszes  honatya várja tárgyalása megkezdését. Hogy a hamu alatt izzik a parázs, mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy egyenlőre, még Orbán Viktornak sem sikerült véglegesen kijelölni, kiinduljon Simonka helyett 2022-ben a mandátumért.

Tovább

Csöbör Katalin nem “olcsó-jános”: 100 ezerért kávéfőzőt, 660 ezerért fotós cuccot vetetett a “közzel” 1,4 millió forintos fizetésén felül

Csöbör Katalin, a fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országgyűlési választókerületének, Miskolc egyik egyéni képviselője “feladatainak ellátásához” vagyonbevallása szerint összesen 28 tételt rendelt egy év alatt juttatás gyanánt, köztük prémium kategóriás objektíveket, vakukat, állványokat, hangkeverőt, és jelezve, hogy nincs alsó határ, még egy 9 ezer forintos vízforralót is.

Tovább

Megkapta már Orbán tarha-levelét? Sárga csekk mellékelve!

“Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.” – indokolja, hogy pennát ragadott Orbán Viktor, vette észre a Propeller.

Tovább