Connect with us

Blogbazár

Havas Henrik: Dömötör, fogd már be!

havas
Megosztás

Havas Henrik legutóbbi bejegyzésében a magyar párbajtőr csapat aranya után alaposan kiosztotta Dömötör Csaba államtitkárt. 

„Ki volt az első, aki reagált? Dömötör Csaba”

Nem mondom, hogy tudtam, de éreztem, hogy a magyar párbajtőrcsapat aranyérmes lesz az olimpián. A Siklósi nevű világbajnokunk elintézte, hogy igazam legyen. Na, eredményhirdetés után megnéztem a Facebookot. Ki volt az első, aki reagált? Dömötör Csaba. Ezzel nem volna baj, de azt írta, hogy ,,Köszönjük”.

Mi az, hogy ,,Köszönjük.”? Én nagyon nem szeretnék egy halmazban lenni a Fidesz államtitkárával, ezért maradjunk abban, hogy ő is köszöni meg én is.

Közben Magyarország Európa szegényháza

A Dömötör félék azt hiszik, hogy néhány zseniális magyar sportoló (Milák, Kós vagy éppen a vívók) elfeledtetik, hogy Magyarországon 6 millióan a szegénysorsot kénytelenek elviselni. Úgyhogy hagyjuk már ezt, hogy ,,mi”! Nem! Vannak a milliárdokat elnyelő, szélhámos, fideszes sportvezetők, és vannak a múltból építkező sportműhelyek (úszók, vízilabdázók, vívók stb.). Kinek a nevében köszönsz, te barom? Dömötör Csaba, nehogy már a Kárpát-medence nevében meg úgy egyáltalán! Hagyjuk már a hülyeségeket! Ez a 4 fiú és a stábjuk nyerte az aranyérmet.

Totálisan elegem van a Dömötör államtitkárból, aki abból él, hogy állandóan piros-fehér-zöldben fényképezkedik, ha kell, ha nem! Szerintem nem

-ér véget Havas Henrik dühös posztja.

(Érmek és országok)

A mai nap

havas henrik

Szerző