Connect with us

Sport

Arne Slot a Liverpool vezetőedzője gólokat vár ma este Szoboszlaitól az AC Milán ellen

Szoboszlai Dominik liverpool,
Megosztás

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár ma este a magyar válogatott csapatkapitányától.

„Új fiú” a csapat élén”

Erről az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a csapat kispadjára júliusban érkezett holland szakember.

” A magyar focista főleg a labda nélküli játékunkban vállal nagyon fontos szerepet, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre. Amin javítanunk kell, az a támadó játéka, hogy hatékonyabb legyen elöl. Tavaly háromszor talált be a bajnokságban, liverpooli támadó középpályásként több gól kell legyen a célja, de elégedett vagyok vele és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdi gyűjteni a gólokat, hiszen minőségi játékosok veszik körül”

– nyilatkozta a 46. születésnapját a meccs napján ünneplő tréner.

A 23 éves magyar válogatott kapitánya kedden este karrierje 50. tétmérkőzését játszhatja a Vörösök 21 órától az AC Milan otthonában lépnek pályára az első alkalommal ligarendszerben zajló BL nyitónapján.

(MTI)

Szoboszlainak a vasárnapja jól sikerült

A focista 24 óráig elérhető Instagram-történetben osztotta meg, hogy otthonról  ő is követi a Sztárbox adását, és azt is egyértelművé tette, hogy régi barátjának Törőcsik Dani tetoválóművésznek egy kori „Éjjel-nappal Budapest” sztárjának  szurkolt.

A harmadik tegnapi meccset végül Törőcsik nyerte, miután a színész ellenfele nem tudta folytatni a küzdelmet.

Ezeket olvasta már?

szoboszlai, liverpool,

Szerző