Connect with us

Bulvár

Egy különös baleset az M1-es autópályán – Olajban tocsog a helyszín

m1-es, baleset
Megosztás

Egy, az M1-es autópálya felújításán dolgozó teherautó eddig tisztázatlan körülmények között neki ütközött a 8505-ös út hídelemének. A jármű vezetője nem engedte le a járművének a felépítményét, ezért rövid út megtétele után megtörtént a baleset. A járműből 150 liter hidraulika olaj folyt az úttestre.

Pánikban a sofőr

A járművezető elmondta, hogy az autópálya felújításon dolgozik, és nem messze a balesettől billentette le szállítmányát, majd elindult és elfelejtette leengedni a felépítményt. Az ütközés pillanatában nagyon megijedt, főleg akkor, mikor a híd aljának csapódott a fülke – írja a ma.hu.

Rövid időn belül újra tudták indítani a forgalmat

A tulajdonos a movarpress.hu kérdésére elmondta: a járművet pár hónappal ezelőtt közel 53 millió forintért vásárolta és cascóval nem rendelkezik. A járműből kb. 150-100 liter hidraulikaolaj folyt az úttestre, amit az MKIF munkatársa rövid idő alatt semlegesített és egy sávon meg tudták indítani a forgalmat.

m1-es, baleset,

Kép: movarpress.hu

Az autópályán körülbelül 1 órán keresztül teljes útzár volt érvényben, azóta már rendben halad a forgalom. A torlódás több kilométer hosszú volt. A helyszínre a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentésben nyújtottak segítséget.

(VIA Blikk)

Ezeket olvasta már?

ma-es, baleset,

Szerző