Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péter október 5-re hívta össze sajátjait: „készüljetek”!

Magyar Péter október 5-re hívta össze sajátjait: "készüljetek"!
Megosztás

Magyar Péter levette az árvízi gumicsizmáját és beindította az őszi „Tisza-áradást” és demonstrációra hívta híveit.

„Készüljetek!”

„Add tovább! Október 5., szombat délután. Találkozunk a közmédiának hazudott propagandagyár előtt. Készüljetek! Aki egy szabad, élhető Magyarországot szeretne a gyerekeinek és az unokáinak, az velünk tart.”

-írta felhívásában közösségi oldalán.

Háttér

Magyar Péter már a június 9-ei önkormányzati választási kampányban is nehezményezte, hogy a közmédia csatornáira nem hívták meg a Tisza Párt képviseletében, azóta többször vitára hívta Orbán Viktort és a Fidesz több vezetőjét is. A közmédia azt állítja, hogy szeptember 16-án hívta meg először műsorába Magyar Pétert, de ő az árvízhelyzet miatt visszautasította azt, hogy Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitázzon. Az M1 kedd esti műsorában pedig az hangzott el, hogy a Tisza Párt negyedik alkalommal sem fogadta el a közmédia 48 perc című műsorának meghívását.

Kapcsolódó

Megafonos gyorsreakció

és még egy ugyanonnan Deák-harcos tollából:

„Állandóan azt hallgatjuk ellenzéki politikusoktól, hogy állítólag nem hívják őket a közmédiába. Ehhez képest több ezer meghívást kaptak az elmúlt években, amelyekre sok esetben még csak nem is válaszoltak. Ehhez a népes táborhoz csatlakoztak Magyar Péterék, akiket szintén hívnak a közmédiába, de nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítják el azt. Miután maga Magyar Péter háromszor utasította vissza a felkérést, most Gerzsenyi Gabriellát, a TISZA EP-képviselőjét hívták meg, hogy Dömötör Csabával, a Fidesz EP-képviselőjével vitassa meg álláspontját Magyarország európai uniós képviseletéről. Most erre a felkérésre is nemet mondtak! És hogy mi a valódi ok? Az, hogy ők valójában nem is akarnak bemenni a közmédiába és nem is akarnak vitaszituációba kerülni. Nem akarnak olyan helyzetet, ahol szembesítik őket, mert tudják nagyon jól, hogy az kellemetlen lenne számukra. Ők azt akarják, hogy a híveik kizárólag az ő Facebook-oldalukról tájékozódjanak, ahol kinyilatkoztatnak. Így aztán inkább tovább sajnáltatják magukat és azt hazudják, hogy őket egyáltalán nem hívják a közmédiába…”

Szerző