Connect with us

Kerítésen innen

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot” – Legyen könnyű Bende a föld…..

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot” - Legyen könnyű Bende a föld.....
Megosztás

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – válaszolta a blikk.hu-nak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya. Ez azt jelenti, hogy anya és gyermeke közül az egyikük elhunyt…..

Ami tudható

A TV2 korábbi riportjában elhangzott:

a nagy sebességgel érkező autó első fényszórói feltehetően nem világítottak, ezért sem vehette észre a főútra kikanyarodó színésznő a kocsit. A főúton száguldó autóban ráadásul a megengedettnél jóval többen ülhettek, így többen a baleset után el is menekültek a helyszínről.

A színésznő autója felborult, a gyermekülésben ülő ötéves kisfiút a mentőknek már a helyszínen újra kellett éleszteni. Válságos állapotba szállították kórházba a 44 éves Sallai Nórát is, akinek a barátai, pályatársai irányított véradást is szerveztek. Az autójukba belerohanó kocsit egy 21 éves fiatal vezette.

A balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia. Információink szerint a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás,

a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.

A gyermekről az utolsó információ az volt, hogy még a helyszínen újra kellett éleszteni, és egészen mostanáig nem volt róla nyilvánosságra hozható adat. A laphoz eljutott információk szerint azonban végül nem sikerült megmenteni a kisfiú életét. Szinte elképzelhetetlen, hogy mit él át a család, főként az édesapa, akinek amellett, hogy gyászolnia kell gyermekét, felesége életéért is aggódnia kell.

„Gyilkosok….”

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül…pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden.

Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek , mert villogni akartok , mert faszgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok.

Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk. Ne imádkoztam volna , hogy felépüljenek…nem tudom ezek után mit lehet mondani.

Csak annyit tudok, hogy ezt a többesszámot üzenem mindenkinek, aki hisztizik miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért undorító, amikor letolsz másokat az utakon, majd büntetőfékezel… és legfőképpen üzenem azoknak a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak, mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum, akik liveoznak, miközben a városban baszatják, és hát tudom jól párotokról, hogy ittasan – bekokózva szálltok be a kocsitokba, mert abban bíztok, hogy híresek vagytok, ezért nektek szabad, hogy ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok.

Ha a lelkiismeretetek nem is , a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok.

Nyugodj békében Bende. Imádkozunk a családodért

-írta Puskás Peti közösségi oldalán.

Kapcsolódó

Szerző