Connect with us

Bulvár

Az MMA-harcos beleszállt Bárdosi Sándorba, aki kihívta őt a hóra…..

Az MMA-harcos beleszállt Bárdosi Sándorba, aki kihívta őt a hóra.....
Megosztás

Boráros Gábor, aki ha valaki nem tudná -nem szégyen!- MMA harcos a minap vetített Nyerő páros című realityben mozgatta meg a villában lévőket, úgy tűnik, újabb megjelenésre vágyott, így véleményezte a Sztárbox 5. élő adásában versenyen kívül ringbe szálló Bárdosi Sándort olimpiai ezüstérmes birkózót. A válasz nem váratott sokáig: utóbbi kesztyűt dobott az ketrecharcos elé.

850 kedvelés – ez is valami….

Boráros közösségi oldalán megragadta az alkalmat, hogy véleményezze Bárdosi-Árpa meccsét is, amiről a következő gondolatokat osztott meg:

„Úgy gondolom, nem csak én, hogy csalódás volt kicsit Sanyi részéről, mert én is többet vártam volna tőle, mint sokan mások. Árpa Attila előtt le a kalappal, hogy állta sarat, de Sanyikát lehet, nem kellett volna szorítóba küldeni, mert úgy tűnik, a boksz nem az ő sportja. Úgyhogy maradni kéne talán a birkózásnál, vagy pedig az edzősködésnél”

– mondta videójában az MMA-harcos, ami a cikk írásának pillanatában 850 kedvelés hozott Borárosnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boráros Gábor (@boraros_gabor) által megosztott bejegyzés

<<< Olvas cikkeinket a Google hírei között is! >>>

A sokat látott birkózó kihívása

Nem késett sokáig Bárdosi Sándor válasza, aki Törökországból nyilatkozott a Blikknek.

Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek? Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit… De ha ekkora szája van, akkor álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz…

– mondta aportálnak a birkózó.

Két eset lehetséges….

1.) Egy jól kitalált promóció tanúi vagyunk, ami beharangozza, hogy valahol, valamikor, valakik azt tervezik, hogy egymásnak ugrasztják a két sportolót, természetesen egy show-műsor keretében. (Esetleg Sztárbox?)

2.) Az MMA harcos szeretett volna újabb címlapot magának.

Kíváncsian várjuk, melyik változat jön be, esetleg a harmadik, amire egyszerű agyunkkal nem is tippeltünk.

Kapcsolódó

bárdosi, mma, borárus,

Szerző