Új állomásához érkezett a Fidesz-támogatta vajdasági adok-kapok, “a VMSZ részt vesz a botrányok eltusolásában” – állítja az ellenlábas szervezet vezetője

Vajdasági Magyarok Szövetsége, és a Vajdasági Magyarok Demokratikus közössége között nem új keletű az ellentét. kost az utóbbi elnöke Csonka Áron borított, és vádolta meg az ellenfelet, a VMSZ részt vesz a botrányok eltusolásában állítja.

Tovább

“Utcára! – harsogják a meleg szobában üldögélő vakok, majd kinyitják a hűtőt, kivesznek egy petpalackos üdítőt, és szidva a mocskos rendszert nagyot húznak belőle”

Fájdalmas tapasztalat, hogy egyesek vért kívánva rázzák az öklüket. Forradalmat! Harcot kiáltanak. “Épüljenek a barikádok és utcára!” – harsogják. Félek

Tovább

Kerékgyártó István: Képes-e Orbán repülni?

Kerékgyártó István a rendszerváltás időszakában a privatizációs tanácsadó cégek munkatársa és ügyvezetője volt. 1994–1998 között befektetői konzorciumok tagja, közép- és nagyvállalatok társtulajdonosa volt. 1999 óta szabadúszó, írással foglalkozik. Első kötete Vagyonregény címmel, 2001-ben jelent meg, a magyarországi privatizáció regényének is mondhatjuk.

Tovább

Ferge Zsuzsa: “A kormány létrehozta a szegénységen bosszúálló államot”

Négymillió magyar szegénységben, tízmillió pedig szorongásban él Ferge Zsuzsa szerint. A szociológus szerint a kormány létrehozta a szegénységen bosszúálló államot. Szerinte mára gyakorlatilag megszűnt a segélyezés, ami maradt belőle, az is bizonytalanná vált. A közmunkaprogramról pedig úgy véli: nincs pozitív eleme.

Tovább

Balliberális diktatúra a könnyűzenében 2018 Magyarországán? – Listára velük!

Hiába tűnt el a miniszterelnök egy hónapra feltölteni a lemerülőben lévő tápegységét, a kiadott ukáz szerint folyik a kultúrharc. A heti soros a könnyűzene, mely iparban – ha nem tudná – “balliberális diktatúra” dúl.

Tovább