Connect with us

Bulvár

Herczeg Zoltán: paráztam Hajdú Péter direkt provokációjától, a csőbe húzástól….

Herczeg Zoltán: paráztam Hajdú Péter direkt provokációjától, a csőbe húzástól....
Megosztás

Herczeg Zoltán divattervező neve hallatán három dolog biztosan eszébe jut róla, a férfidivat és a demokráciavágy és a börtönbüntetése. Mindhárom élete része és nem rejti véka alá markáns véleményét egyik témában sem. Hajdú Péter említésére, ami tuti beugrik, az a Varga Judit-interjú, a kormányközeliség és a Hell-érintettség.

Hogy kerül a két pasas neve egy hírbe?

Herczeg Zoltán közösségi oldalán írta le élményeit a Hajdú-féle Beköltözve…-műsorról:

„Tartottam a Hajdú Péter féle megjelenéstől, ezért is csak sokadjára vállaltam el, hogy beköltözzek a műsorába. Háromszor mondtam nemet az elmúlt évben. Nem igazán vagyunk egy hullámhosszon sok értelemben, féltem, hogy rosszul jöhetek ki belőle, paráztam a direkt provokációtól, az „oroszlán barlangjától”, a csőbe húzástól az érzékeny, necces időkben, amiben jelenleg élek.

Ám pozitívan csalódtam. Kedves volt, normális, emberi….”

A promó, az promó….

„Sajnos pár, számomra fontos mozzanat kimaradt, például mikor

a magyar falu és ezzel Közép-Európa egyik vezető élelmiszertermelésének, a háztájinak a rendszerváltoztatáskori direkte tönkreveréséről, kivéreztetéséről, elpusztításáról beszéltem a külföldi multik és mérgezett kajáik beengedése és tarolása végett, így később a fenntarthatóság témája például csak úgy magától bevillant a semmiből.

De legalább bevillant. Ide kapcsolódik még a 2.5 dl. vizet (!) egyesével alumíniumpalackokban árusító, magyar, üdítős multicég vérlázító pazarlása is, hiába érvelt Péter az alu-palackok újrahasznosíthatóságáról, nem tudott meggyőzni, ugyanis az roppant energiapazarlással jár, akárhonnan nézzük, nettó mihasznaság, nagyon nem OK.

Értem én, hogy a pokolról elnevezett szponzor cég nem örülne ennek nyilvános adásban, nem is méltatlankodom, elfogadom, azt se tudom, hogy mentünk ebbe bele.”

Ami kimaradt még….

„A szponzor virsli és kolbász, és csirkecomb, amit többen fikáznak, nem zavart, miért dolgozna ingyen egy tíz fős, profi stáb, hogy engem vagy másokat bemutasson. Vagy esetleg előfizetnétek rá? Persze a fenti háztájiban megtermelhető, magyar bio kaja nyílván ezerszer egészségesebb és finomabb lenne, erről is beszéltünk odabent, sajnos kimaradt. Pedig tisztán élni, tisztán enni, tisztán gondolkozni KÉK! Még egy fontos hír: mégsem vették le a ballagási portrémat a Berzében Miskolcon a középsulimban a büszkeségfalról, kacsa volt a hír, múlt héten csekkoltam. Öröm és bódottá!

Ami viszont végül bent maradt az adásban, hasznos, érdekes, és főleg őszinte, hiteles tartalom. Nem bántam meg, így ezzel talán egy másik célcsoporthoz is eljuthatnak gondolataim, személyem, munkásságom, szellemiségem, irtó nehéz kitörni a szűk buborékomból, márpedig én is pénzből, ruhából, design-ból, marketingből élek, még ha visszafogottan, kicsiben is, szépen, magamban.

Erről viszont sokat beszéltem. Mert a kicsi szép!”

A hozzászólásokból….

„Teljesen korrekt lett. Hajdúról maradt a véleményem, de te legalább önmagad voltál, még ha sok érdekes gondolat ki is lett vágva.”

„Most nézem vissza éppen, gratulálok Neked Zoli, nagyon nehéz időszakon vagy túl, és minden tiszteletem a Tied. Peti, megint jó voltál „

„Nem nézek tévét…de hajdút akkor se nézném ha lenne tévém” „Hajdúval eltölteni egy percet is csak akkor éri meg ha nagyon jól fizet. Remélem, itt is ez történt.”

„A NER-be tövig beépült, köztörvényes Hajdú műsorában nyilván nem szidhatod a rendszerváltásnak becézett hatalomátmentést. Aminek során a volt III/3-as vamzerek és korabeli KISZ-titkárok a fideszt meg más kollaboráns pártokat felépítve átmentették a ruszki befolyást, mindmáig. A multik nem jöttek volna, ha ennek a hazaáruló söpredéknek nem állt volna érdekében. Lásd pl a szlovén példát.”

„Hát nem tudom Zoli! Ha az embernek vannak elvei, sőt olyannyira vannak elvei mint neked nem megy el egy Hajdúhoz. Minden ami te vagy, az nem a Hajdú, és pont azért marad és maradhat fent mert te is és a hozzád hasonlók elmennek hozzá, mondván hogy ez a Hajdú már nem az a Hajdú. Először is, ez a Hajdú pontosan az a Hajdú, másodszor pedig ha nem az lenne is ártott annyit a közszellemnek hogy az ember nemet mondjon még akkor is ha azt is gondolja hogy szabadon kifejtheti gondolatait a világ felé. Mert egyszer úgy vágják meg az adást ahogy akarják és személyével ugyanúgy beszennyezi a műsort és benne téged!”

Szerző