Connect with us

Kerítésen túl

Egymást ölelgetik, akár a KGST idején – A komárnoi találkozó

komárnó
Megosztás
Az október 23-ai hírek érdemtelenül elnyomták  a napokban tartott  fontos találkozó hírét. Szlovákiában, Komarnoban, (Komárom) látta vendégül Robert Fico szlovák szocialista miniszterelnök  Orbán Viktort és Alekszandar Vucsics ultranacionalista szerb elnököt.

Informális oroszpárti koalíció

Mindhárom vezető bajban van, de két dolog összeköti őket: Putyin támogatása és az Amerika-ellenesség…. ölelgetik és puszilgatják egymást ugyanúgy mint a KGST időkben. Szlovákia és Magyarország jelenleg még tagja a NATO-nak és EU-nak de mindhárom ország Ukrajna esküdt ellensége. Fico és Orbán minden eszközzel meg kívánja akadályozni Ukrajna NATO tagságát, mig az Egyesült Államok kiáll amellett.

Műbalhé, vagy igazi

Vucic korábban arról beszélt arról hogy őt meg akarják gyilkolni, Orbánék is azt hírdetik hogy OV ellen is lehetséges egy merénylet és Fico ellen már történt is egy súlyos merénylet.
Minden jel arra mutat hogy mindhárom országban fokozódni fog a feszültség, és miután az EU már „bekeményített” a NATO sem maradhat adós…
Románia, Csehország és Lengyelország csodálkozva figyeli a zavaros putyini „kavarást”… az EU-n és NATO-n belüli putyinista övezet kialakítására tett kísérletet. Persze ennél az a meghökkentőbb, hogy itt az Egyesült Államokban is vannak magyar származású amerikaiak, tiszteletbeli konzulok, diaszpóra tanács tagok, fizetett Kőrösi Csoma „ösztöndíjasok”.. stb. akik a budapesti rezsimet támogatják
írta a komárnói találkozót elemezve George Lazar az USA-ban élő publicista.
komárnó

Szerző