Connect with us

Gyorshír

Búcsúzik a Modern család

Megosztás

Biztosan sokan vagyunk, akik szomorúan vettük a hírt, hogy Ed ONeill második családjától is búcsút kell vennünk, a 11.évad lesz az utolsó.

Megosztás

Biztosan sokan vagyunk, akik szomorúan vettük a hírt, hogy Ed O’Neill második családjától is búcsút kell vennünk, a 11.évad lesz az utolsó.

Jay Pritchett belopta magát a szívünkbe

Az alkotók bejelentették, hogy sokak kedvence, a Modern Család 2020-ban véget ér. A sorozat a több, mint egy évtized alatt szinte minden díjat besöpört, amit csak lehetett, rengeteg rajongót szerzett, és bár lassan esik a népszerűsége, még ma is sok millió néző ül a képernyők elé, ha meghallja a főcím zenéjét.

Modern-Family-

Ahogy az lenni szokott az ilyen családi sorozatoknál, a gyerekek a szemünk előtt nőttek fel, a felnőttek pedig ugyanez idő alatt szinte észrevétlenül  idősödtek. A férfiak ma már talán testesebbek, a hölgyek zöme pedig lassan rákapott a botoxra. Minket mindez nem zavar, hiszen együtt öregszünk kedvenceinkkel. Nekünk például a  már kicsit kopasz, kicsit testes Paul Simon még ma is az a fiatal srác, aki haverjával együtt a „Diploma előtt” fontos dalait szerezte, pedig hát sok évtized telt el azóta, ahogy Tom Jones is hiába hagyta abba a hajfestést, ma is az erőtől duzzadó alfa-hím a szemünkben, aki a Delilah, vagy az „Otthon zöld füvén” idején volt.

Igen. az idős, kicsit férfi-soviniszta szekrénygyáros is ott van a szívünk közepében, ahogy elődje, az ugyancsak Ed O’Neill által megszemélyesített  Al Bundy, a hányattatott sorsú cipőárus is.

ed-oneill

Készülhetünk a tetszhalálra

A sorozat gyártása 2020-ban véget ér ugyan, de készülhetünk a világon még hosszú évtizedekig végigsöprő ismétlésekre. Addig is a készítők azt ígérik, hogy egy minden várakozást felülmúló, különlegesen vicces és izgalmas évaddal zárják a szériát.

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük